Kuvaus

Avain osallistavaan toimintakulttuuriin

"Sadutus-menetelmällä voidaan jakaa ajatuksia, kokemuksia ja kokonaisia maailmoja Lapselle annetaan mahdollisuus kertoa omia ajatuksiaan aikuiselle, joka on kiinnostunut ja haluaa aidosti kuunnella. Sadutus ei ole kuitenkaan vain lasten juttu, vaan se sopii myös nuorten ja aikuisten yhteisiin hetkiin. Suomessa kehitetty sadutus-menetelmä on levinnyt laajalti ulkomaillekin, ja se soveltuu moniin erilaisiin tilanteisiin.

Sadutus tuo ihmiset yhteen ja avaa oven osallistavaan toimintakulttuuriin. Ihmiset kohtaavat toisensa tasavertaisina ja osallistuvat vastavuoroisesti yhteiseen toimintaan. Jokaisen työpanos, tiedot ja näkökulmat otetaan huomioon, jolloin ne näkyvät myös käytännön toiminnassa.

Kirjassa kuvataan osallistavaa toimintakulttuuria, leikin olemusta, oppimista, pienryhmätoimintaa, dokumentointia sekä lasten ja aikuisten yhteistä toimintaa.

Kirjan kirjoittaja, kasvatustieteen tohtori Liisa Karlsson, on tutkinut ja kehittänyt sadutusta toistakymmentä vuotta Tänä aikana hän on kerännyt kirjan lukuisat esimerkit sadutustilanteista ja lasten omista tarinoista Niiden kautta lukija saa kosketuksen sadutuksen maailmaan: yhdessä olemiseen ja iloitsemiseen, toisen uudenlaiseen kohtaamiseen!" [takakansi]

Opetus 2000. PS-kustannus 2003, 1. painos. Pehmeäkantinen.

 

Jonkin verran kulumaa.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 38 vrk 4 h 29 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5 € Sulkeutuu 38 vrk 4 h 29 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.