Kuvaus

Liisa Tavi - Kuumaa hiekkaa 7" White Label Single vuodelta 1986.  Klikkaa kuva isommaksi, tuote myydään kuvan mukaisena ja kuvan osoittamassa kunnossa. Singlen kunto VG.

Erikoinen single versio, jossa valkoinen etiketti molemmin puolin ja vain A-puolella lyijykynällä kirjoitettu, kuvassa näkyvä, teksti: Liisa Tavi, RAMS 119 A.

Liisa Kaarina Tavi (12. toukokuuta 1956 Tohmajärvi – heinäkuu 2023) oli suomalainen laulaja ja lauluntekijä.

Kesällä 1979 Tavi teki läpimurtonsa, kun hänen Henrik Otto Donnerin perustamalla Ponsi-levymerkillä julkaistu esikoissinglensä ”Lasta ei saa tukuttaa” voitti television Levyraadin. Hän levytti myös Kollaa kestää -yhtyeen kappaleen ”Jäähyväiset aseille” (1981).

Tavin tuotannossa toistuu usein teemana kannanotot inhimillisyyden puolesta. Tekstejä ovat tehneet Tavin itsensä lisäksi muun muassa Pelle Miljoona, Anki Lindqvist, Liisa Ryömä, Kari Peitsamo, Pentti Saaritsa, Tommy Tabermann, Hector ja Pekka Tegelman. Violeta Parran tuotannosta Jaana Lappo käänsi suomeksi kappaleet ”Elämälle kiitos” ja ”Kun palaan nuoruuteeni”. Tavi on esittänyt ja levyttänyt suomeksi myös monia brasilialaisen Chico Buarquen lauluja.

Liisa Tavi osallistui Suomen euroviisukarsintoihin vuonna 1980 kappaleella ”Nopea talven valo”, jonka oli säveltänyt hänen silloinen aviomiehensä Pekka Tegelman. Tavi oli taustalaulajana Rauli Badding Somerjoen kappaleella ”Tähdet tähdet”.

Kuumaa hiekkaa on single poiminta "Niin se käy" albumilta vuodelta 1986. Sen on tuottanut Pekka Aarnio ja sovittanut Pekka Tegelman. Kuumaa hiekkaa (Making Contact, säv. Bruce Cockburn, san. Yari, sov. Pekka Tegelman).

Levymerkki: Pyramid
Koodi: RAMS 119
Äänitys: Studio Sound, Kuopio
Tuottaja: Pekka Aarnio
Made in Finland 1986

Sisältää kappaleet
A. Kuumaa hiekkaa (3:25)
B. Kahden laaksossa (3:45)

Maksu- ja toimitustapa;  Nouto Seinäjoelta ja maksu käteinen/MobilePay. Lähetän Postitse, jolloin tuotteen hinta + 4,50 € lähetys- ja pakkauskuluihin (pakkaan pahviin) etukäteen tililleni tilisiirtona/MobilePay. 

 

 

 

Hakusanat; 7" vinyyli single sinkku vinyl suomalainen vintage nostalgia nostalginen vanha harvinainen 80’s kasari 1986 80-luku kotimainen Suomi keräily suomipop pop rock folk pyramid harvinainen erikoinen promotional copy limited edition

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 89 vrk 11 h 58 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

10 € Sulkeutuu 89 vrk 11 h 58 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.