Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Logitech-merkilläkin myyty Saitekin ohjainsauvasarja lentosimulaattoreille, jossa pöytään kiinnitettävä ohjainkahva ja erillinen, samoin pöydänreunaan kiinnitettävä vipusarja. Runsaat lisäkytkimet ja valaistu lennon kestoa mittaava resetoitava kello itse ohjaimessa.

Takana on myös liitin lisävirralle, mutta sitä ei tarvita kuin kytkettäessä rungon USB-hubiin lisää virtaa vieviä laitteita. Pelaamiseen menee suoraan tällaisena ja tunnistuu Windows 10:ssä nätisti itsekseen. Tietääkseni näissä ei uutena tule mukanakaan tuota lisävirta-adapteria.

Ohjaimen vaste on miellyttävän jämäkkä. Nippeleiden toiminta ja liikevaste on kunnossa, mutta muovissa näkyy joitain käyttönaarmuja - koetin saada ne kuviin mahdollisimman hyvin. Yleisilme on kuitenkin yhä siisti. Kiinnitysruuvit ovat molemmissa ehjät.

Ensimmäinen kuva on valmistajan mallikuva, loput itse tuotteesta.

Postit 7,90 euroa. Maksutiedot saat automaattiviestissä ja näet kohteen sivulla. Maksustakaan ei tarvitse lähettää erillistä viestiä, huomaan toki suorituksen tililtä.

Palautusoikeus aina 14 vrk (samassa kunnossa kuin lähtiessä), palauttaja maksaa postikulut.

 

pari hakusanaa: ms flight simulator lentosimulaattori ilmailu cessna airbus boeing lentokoneen lentosauva sauvaohjain trimmit vivut kaasu lentopeleille lentopeleihin pc-yhteensopiva plug and play pikahuuto edullisesti siinähän ne kai tärkeimmät

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
69 €
Ilmoitus on sulkeutunut 24.10.2021 20:34
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.