Kuvaus

Logitech Wireless Touch Keyboard K400r - langaton näppäimistö ohjauslevyllä. Käytetty mutta uudenveroisessa kunnossa ja alkuperäisessä paketissa.

Logitech Wireless Touch Keyboard K400 on ohut, langaton näppäimistö, jolla on jopa kymmenen metrin toimivuusalue. Perinteisen näppäimistön lisäksi siinä on kolmen ja puolen tuuman kokoinen ohjauslevy, jolla tietokoneen ohjaaminen onnistuu aivan hiiren tavoin. Näppäimistö onkin todellinen unelmaratkaisu, kun tietokonetta halutaan käyttää mukavasti etäältä ? esimerkiksi tietokone televisioon kytkettynä.

Näppäimistön käyttöönotto ei voisi olla helpompaa. Pikkuruinen Logitech Unifying -vastaanotin liitetään laitteen usb-porttiin eikä mitään ohjelmistoa tarvita. Se on niin pieni, että sen voi pitää kiinni tietokoneen usb-liitännässä koko ajan ja sama vastaanotin toimii jopa viiden muun laitteen kanssa.

Sulavalinjaisen ja matalaprofiilisen näppäimistön tuntuma on hyvä ja miltei kokonaan äänetön. Näppäimistön virrankulutus on todella alhainen ja näppäimistö kestää jopa kokonaisen vuoden ilman paristojen vaihtamista.

Ominaisuudet:

Erillistä hiirtä ei tarvita, sillä tässä pienikokoisessa näppäimistössä on suuri 9 cm:n (3,5 tuuman) sisäänrakennettu kosketusalusta, jonka ansiosta pysty- tai vaakavieritys on intuitiivista.
Monikosketusnavigoinnin avulla verkkosivuilla osoittaminen ja vierittäminen on helpompaa kuin koskaan.
Asennus ei voisi olla helpompaa. Liität vain pienen Logitech® Unifying -vastaanottimen USB-liitäntään, otat mukavan asennon sohvalla ja nautit kannettavan viihteestä suurella näytöllä. Jopa pikanäppäimet ovat heti käyttövalmiita suoraan pakkauksesta.
Voit liittää samaan vastaanottimeen enintään viisi muuta yhteensopivaa laitetta, kuten hiiren, näppäimistön tai numeronäppäimistön.
Surffaatpa verkossa tai lähetät sähköpostiviestiä ystävälle näppäily on helppoa matalan profiilin näppäimillä, jotka tuntuvat hyviltä ja ovat lähes äänettömät. Näppäimet erottuvat selkeästi haalistumatta vahvistettujen, kirkkaanvalkoisten merkkien ja UV-suojauksen ansiosta.
Voit käyttää näppäimistöä kokonaisen vuoden paristoja vaihtamatta.* Virtakytkimen avulla voit säästää virtaa silloin, kun et käytä näppäimistöä.

Lisätietoja valmistajan sivuilla

Lisätietoja

Suomenkielinen testi tuotteesta

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 5 vrk 16 h 20 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

20 € Sulkeutuu 5 vrk 16 h 20 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.