Kuvaus

Muumilaakson tarinoita 14:  Loitsuja ja ilotulitusta: Loitsu, Jysähdyksiä yössä, Salaperäistä ilotulitusta, Aarteenetsintää - VHS-kasetti vuodelta 1993.  Klikkaa kuva isommaksi, tuote myydään kuvan mukaisena ja kuvan osoittamassa kunnossa.

Aito ja alkuperäinen YLE duppaus!  Kasetti on hyvässä kunnossa ja ns. myyntikasetti, ei vanha vuokraamokasetti.

Suomessa sarjan esitysoikeudet kuuluivat alun perin Yleisradiolle, joka teetti siihen 1990-luvulla jälkiäänityksen suomeksi ja ruotsiksi, ja esitti kumpaakin versiota lähes säännöllisesti uusintoina vuosien ajan vuoteen 2014 asti. Yleisradion suomenkielisen version ääninäyttelijöinä toimivat Rabbe Smedlund, Matti Ruohola, Ulla Tapaninen, Elina Salo, Aila Svedberg, Eero Ahre, Timo Torikka, Tapio Hämäläinen, Leena Uotila, Marja Packalén, Samuli Edelmann ja Ilkka Merivaara. Tunnuslaulut esittää Benny Törnroos.  Vuonna 2017 HD-tasoiseksi muunnetun sarjan esitysoikeudet siirtyivät kaupalliselle MTV:lle, joka teetti siihen uuden suomenkielisen jälkiäänityksen.

Sarjan Suomessa esitetyt jaksot on julkaistu kokonaisuudessaan VHS:nä. Jokainen VHS sisältää 3–5 jaksoa. Ensimmäiset VHS:t julkaistiin Suomessa huhtikuussa 1992.

Muumilaakson tarinoita 14 - Loitsuja ja ilotulitusta - sisältää seuraavat jaksot:

Loitsu: Noita langettaa Muumitalon väen päälle loitsun, minkä seurauksena heidän talviuneksi muuttuu ikiuneksi. Nipsu, Pikku Myy ja Nuuskamuikkunen yrittävät ottaa selville, miksi Muumit eivät herää. Lopulta Noita suostuu purkamaan lupauksen, jos Aliisa ei mene enää koskaan Muumilaaksoon. Sen vuoksi muumit leikkivätkin nyt Noitametsässä. Tämä on viimeinen Tanoshii Mûmin Ikka -sarjan jakso, jossa Mörkö esiintyy, mikäli jaksossa "Muumipapan muistelmat I" esiintymä Mörkö on eri kuin muissa jaksoissa.
Jysähdyksiä yössä: Muumilaaksoa vaivaavat öisin kuuluvat jysähdykset. Muumipeikko, Nuuskamuikkunen ja Pikku Myy ryhtyvät selvittämään asiaa ja lähtevät Noidan pakeille. Tällä välin Nipsu pelastaa pyörtyneen tytön ja Hemuli odottaa vastausta tiedeakatemiasta saadakseen tietää, onko hän löytänyt uuden kasvin. Muumipeikolle, Nuuskamuikkuselle ja Pikku Myylle selviää, että Noita ei olekaan jysähdysten takana. Yöllä he näkevät salaperäisen hahmon ampuvan ilotulituksia merellä veneestä.
Salaperäistä ilotulitusta: Muumipeikko, Nuuskamuikkunen ja Myy ovat saaneet selville jysähdyksien kuuluvan ilotulitusraketeista ja ovat nähneet myös vilauksen niiden aiheuttajasta. Selviää myös, että Nipsun pelastaman tytön nimi on Nana, ja että hänellä on jotain tekemistä ilotulitteiden kanssa. Hemuli saa vihdoin odottamansa kirjeen. Tämä on viimeinen Tanoshii Mûmin Ikka -sarjan jakso, jossa Posteljooni esiintyy.

Tuotanto: Telecable Benelux B.V (TV Tokyo/Channel 12), Yleisradio TV1, Marina Productions (Espanjan televisio)
VHS kasetin koodi ja kestoaika: 600079 (70 min) / Video 1-05565 S/T
Made in Finland 1993

Maksu- ja toimitustapa;  Nouto Seinäjoelta ja maksu käteinen/MobilePay. Lähetän Matkahuollon kautta jolloin tuotteen hinta + 7,00 € lähetys- ja pakkauskuluihin (pakkaan hyvin) etukäteen tililleni tilisiirtona/MobilePay. 

 

 

 

Hakusanat; kasetti VHS YLE muumi muumitg alkupäräinen 90-luku ysäri 90-luku 1993 suomalainen vintage nostalgia nostalginen lasten piirretty muumilaakso moomin Finnkino video animaatio leffa elokuva piirretyt lastenelokuva nuoruus lapsi 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 33 vrk 17 h 26 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

10 € Sulkeutuu 33 vrk 17 h 26 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.