Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Uusiseelantilaisen Lonely Heartsin musta villakankainen takki, ostettu Good Hoodista Lontoosta. Takissa on nahkaiset hihat ja silkkinen vuori. Päämateriaali 30% villa 70% angora, hihat ovat aitoa nahkaa ja vuoren materiaali on 100% silkki. Made in New Zealand.

Takissa on paikkataskut ja selässä tamppi, ja malliltaan se on rennon väljä, oversized. Hyvässä kunnossa, ei ongelmia, villakangas on nukkaantunut vain kevyesti kuten kuvista näkyy.

Koko USA 8 / AUS-NZ 12. Tässä mittoja: rinnanympärys n. 114 cm, vyötärö n. 115 cm, helman ympärys n. 117 cm, hartiat n. 50 cm, hiha n. 54 cm, pituus niskasta helmaan n. 79 cm.

Minulla on myynnissä myös australialaisen Antipodiumin saman tyylinen nahkahihainen pitkä takki sekä muita vaatteita ja kenkiä merkeiltä Isabel Marant, Stella McCartney, Chloe, Vanessa Bruno, Sonia by Sonia Rykiel, Acne, Belle by Sigerson Morrison, Surface to Air, Opening Ceremony, Antipodium, Marc Jacobs, Karen Walker, Pamela Love for Topshop, Christopher Kane for Topshop, Helmut Lang, T by Alexander Wang, Carin Wester, Ancient Greek Sandals, A.P.C..

P.S. Viimeinen kuva googlattu.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


85 €
Ilmoitus on sulkeutunut 8.3.2024 2:53
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.