Kuvaus

Kuvien DVD-boksi suomeksi tekstitettynä ja suomikansin [ ranska puhe ]

 

The Louis de Funès Classic Collection (6DVD) *

Louis Germain David de Funès de Galarza oli ranskalainen näyttelijä. Hän kuuluu maansa komedian suuriin nimiin ja tuli myös kansainvälisesti tunnetuksi.

Kokoelma sisältää seuraavat elokuvat:

Kuinka presidentti ryöstetään / Le grand restaurant (1966)

Monsieur Septime on pariisilaisen hienostoravintolan ylimielinen johtaja, alaistensa pelkäämä ja keittiömestarinsa vihaama. Kun Etelä-Amerikkalainen presidentti siepataan ravintolasta, muuttuu Septimenkin elämä kertaheitolla.

Se oli Oskari / Oscar (1967)

Vitsiniekka Louis de Funès esittää miljonääri Bertrandia, jonka myrskyisä luonne aiheuttaa värähtelyä jopa Richterin asteikolla. Kaikki yrittävät mahdollisuuksiensa mukaan välttää häntä, mutta varsinkin hänen raskaana olevan tyttärensä poikaystävä, joka varmuuden vuoksi on lähtenyt kuusi vuotta kestävälle komennukselle Etelämantereelle.

Jäämies / Hibernatus (1969)

Hubert on hieman sekopäinen tirehtööri, jonka poika on juuri avioitumassa rikkaan perheen tyttären kanssa. Elämä hymyilee ja pian hymyilee myös hänen pankkitilinsä! Mutta sitten tapahtuu jotain erikoista. Pohjoisnavalla löytyy jään säilömä vanha tiedemies. Vielä erikoisempaa on se, että mies on Hubertin vaimon isoisä!

Yhden miehen orkesteri / L'homme orchestre (1970)

Tanssahteleva balettiryhmän johtaja Evan Evans vartioi balleriinojaan kuin mikäkin kanaemo. Näitä herttaisia tyttöjä ei yksikään mies pääse lähelle! Entä mistä ilmestyvät vauvat? Funès on tässä roolissa hauskempi kuin koskaan!

Vietävän veijarit! / La folie des grandeurs (1971)

Hiekka pöllyää Andalusian maaseudulla, kun ahne Don Salluste ajelee ympäri maata perimässä veroja jo köyhiltä maalaisilta. Don Salluste ei ole kansalaisten, muttei myöskään nuoren kuningattaren suosiossa. Kun tämä vihdoin onnistuu hankkimaan hänelle potkut, ovat viimeisetkin ystävät kaikonneet. Maanpaossa Don Salluste suunnittelee kostoa, mutta hän ei olekaan yksin koston polulla.

Rabbi Jacobin hassut seikkailut / Les aventures de Rabbi Jacob (1973)

Tällä kertaa Funes on Victor, ilkeä tirehtööri, joka onnistuu hankaloittamaan matkaansa tyttärensä häihin. Hän antaa potkut juutalaiselle kuljettajalleen ja onnistuu siinä samassa joutumaan pakomatkalla olevan arabisissijohtajan panttivangiksi.

__________________________________

Valmistusvuosi: 1964 - 1973

Kesto: 8 h 39 min

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 29 vrk 16 h 36 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

59,90 € Sulkeutuu 29 vrk 16 h 36 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.