Kuvaus

Kuvien DVD-boksi suomeksi tekstitettynä ja suomikansin [ ranska puhe ]

 

The Louis de Funès Classic Collection (6DVD) 

Louis Germain David de Funès de Galarza oli ranskalainen näyttelijä. Hän kuuluu maansa komedian suuriin nimiin ja tuli myös kansainvälisesti tunnetuksi.

Kokoelma sisältää seuraavat elokuvat:

Me moraalin vartijat / Le gendarme de Saint-Tropez (1964)

Vitsiniekka Louis de Funès tekee tunnetuimman roolinsa virkaintoisena ja huonotuulisena konstaapeli Cruchot'na. Tehtävänään vartioida heikkomoraalisia kansalaisia Cruchot saa komennuksen riehakkaaseen Saint-Tropezin lomaparatiisiin.

Moraalin vartijat New Yorkissa / Le gendarme à New York (1965)

Tällä kertaa Cruchot'n ja koko poliisijoukon määränpää on New York. Hullunhauskalle matkalle on pätevä syy: suurkaupungissa järjestetään poliisien maailmankongressi. Perheenjäseniä ei saa tuoda matkalle mukaan. Cruchot'n huonosti käyttäytyvä teini-ikäinen tytär ei tainnut kuulla tuota...

Riemuhäät Rivieralla / Le gendarme se marie (1968)

Cruchot löytää itsensä jälleen kunnon sopasta! Sotku saa alkunsa, kun hän onnistuu nappaamaan pahimman luokan vauhtihirmun. Tämä hirmu on kuitenkin sitä kauniimpaa sukupuolta ja tällä kertaa Cruchot menettää paitsi hermonsa, myös sydämensä.

Moraalin vartijat Rivieralla / Le gendarme en balade (1970) 

Huonotuulinen Cruchot kohtaa pahimman vastoinkäymisensä - hän saa potkut! Sama koskee poliisijoukon muitakin konstaapeleita. Kuka nyt kirjoittaa kaikki parkkisakot? Tai ajaa takaa alastomia uimareita? Voi elämän kevät, miten tässä vielä käy?

Moraalin vartijat ja avaruusoliot / Le gendarme et les extra-terrestres (1979)

Saint-Tropez kohtaa suurimman uhkansa - avaruusolennot saapuvat Rivieralle! Cruchot tekee tapansa mukaan kaikkensa, mutta hetkinen, miten hän erottaa mielensä mukaan muuntautuvan avaruusolennon tavallisesta ihmisestä?

Moraalin vartijat ja naispoliisit / Le gendarme et les gendarmettes (1982)

Tässä Funès'n viimeiseksi jääneessä elokuvassa Cruchot ja hänen kollegansa saavat neljä uutta alokasta. Hupsista, nehän ovat kaikki superseksikkäitä naisia!

__________________________________

Valmistusvuosi: 1964 - 1982

Kesto: 9 h 19 min

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 29 vrk 10 h 53 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

59,90 € Sulkeutuu 29 vrk 10 h 53 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.