Kuvaus

Nicola Gouldsmith, Jacqueline Mann

Minerva 2012, 1.painos, omistus, 192s., sidottu kovakantinen, kuvakannet, uudenveroinen, lähetys pakettina

"Tätä kirjaa kirjoittaessamme halusimme toki luoda lukemaan houkuttelevan teoksen, mutta halusimme myös saada aikaan kauniin kirjan, joka innoittaisi ja innostaisi – kirjan, jonka puoleen haluaa kääntyä yhä uudelleen. Kaikissa kirjan projekteissa olemme pyrkineet riisumaan käsitöistä niihin liittyvän mystiikan ja rohkaisemaan kaikkia kokeilemaan. Vaikka kuvittelisit, että et osaa – usko pois, osaat kyllä!


Näillä evästyksillä uskallamme sitten tarttua teokseen, jonka ulkoasu on lumoava country kera Gavin Kingcomen kuvien. Ompelemme, neulomme, värjäämme, valmistamme saippuaa ja kynttilöitä sekä työstämme vintage- ja kierrätysmateriaaleja kolmenkymmenenviiden ohjeen verran. Ekologisuus onkin yksi kirjan kantavista aatteista:


Tärkeää on käyttää sitä, mitä sinulla jo on, nähdä väheksyttyjen, käyttämättömien ja unohdettujen esineiden kauneus ja käyttää niitä johonkin persoonalliseen ja itselle arvokkaaseen.


Ensiksi alamme valmistaa kauniita saippuoita sekä erilaisille hiustyypeille sopivia palashampoota. Teemme mm. ruusu-geraniumsaippuaa sekä minttusuklaa-kerrossaippuaa. Käärimme näitä kauniiseen paperikääreeseen kera laventelin oksan ja saamme viehättävän lahjan. Sitten kaivamme kaapeista kaikki hylkäämämme vanhat verhot ja muut poisheittämistä odottavat kankaat ja vanhat vaatteet ja aloitamme tilkkutyöt. Applikoimme, teemme kansituoliin uuden päällisen ja valmistamme säkkituolin. Tämän jälkeen ryhdymme siihen ainoaan, jota minäkin olen tehnyt eli valmistamme kynttilöitä. Nyt ovat hyödyksi mm. kaikki lasipurkit, kirpputoreilta löydetyt jälkiruokamaljat sekä terrakottaruukut. Kutomisen minä ohitan, mutta joku toinen viehättyy kutomaan vaikka tappikangaspuilla. Ehdottomasti ihanin luku on Värjäys luonnonväreillä. Tämä on se laji, josta itsekin haaveilen. Mikä on niin kaunista kuin luonnonväreillä värjätty lanka! Värjäystekniikat ja niihin tarvittavat kasvit selitetään kera upeiden kuvien, joissa itse maa määrää uniikit sävyt.

Jos mielesi tekee aloittaa, mutta vieläkin epäröit, niin Nicola ja Jacqueline, vahvistavat sinua:


Aika on arvokasta, mutta lupaamme, että kun pääsee alkuun, käsillä tekemiseen jää koukkuun. Se on paras tuntemamme lähde stressiin! haluamme nostaa kädentaitojen arvostusta ja osoittaa, että omin käsin tehty ei suinkaan ole kotikutoista ja nukkavierua. Haluamme, että käsitöiden kauneus ja taidokkuus tunnustetaan. Ennen kaikkea haluamme jakaa tietoa ja rohkaista kokeilemaan itse. Tulet hämmästymään, mitä saat aikaiseksi ja miten mahtava olo käsillä tekemisestä tulee."

Tilinumeron saat viestissä, jonka huuto.net lähettää vahvistukseksi huudostasi; rullaa viesti loppuun asti. 

Yhdistämme useamman huudon lähetyskuluja

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 110 vrk 6 h 12 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

15 € Sulkeutuu 110 vrk 6 h 12 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.