Sopimusehdot ja etämyyntisopimuksen ennakkotiedot


Yrityksen omilla sopimusehdoilla ei rajoiteta kuluttajansuojalainsäädännöstä tai muusta pakottavasta lainsäädännöstä taikka Huuto.netin säännöistä käyttäjälle johtuvia oikeuksia. Tutustu kuluttajan oikeuksiin tarkemmin verkossa Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta.


Yrityksen omat sopimusehdot:

Toimimme yritysmyyjänä ja kaikkiin myynteihimme sovelletaan kuluttajasuojan ja verkkokaupan säädöksiä ja lakeja.

Jos sinulla on jotain kysyttävää tuotteista, niin tee se ennen huutoasi. We do not accept Pay Pall.

Huudettuasi tuotteita saat tilinumeron viestissä, jonka Huuto.net lähettää vahvistukseksi huudostasi; rullaa viesti loppuun asti. Muista maksaa myös ilmoituksessa mainitut toimituskulut. Jos huusit useamman tuotteen, niin odota toimituskulujen yhdistämistä, laitamme viestin sähköpostilla. Lähetämme huutamasi tuotteet, kun koko maksu näkyy tilillämme. Tarkistamme tilin joka arkipäivä, joten sinun ei tarvitse ilmoittaa maksettuasi.
Lähetyspäivänä laitamme sinulle palautteen Huuto.nettiin; siitä tiedät milloin postilaatikkoon jaettava lähetys on lähtenyt meiltä. Noudettavista paketeista pyrimme lähettämään lähetystunnuksen sähköpostilla.

Emme ole vastuussa mahdollisen kuljetusalaa koskevan lakon aiheuttamista lähetysten viivästymisistä.

Jos ostaja haluaa hyödyntää verkkokaupan 14 päivän palautusoikeutta, on ostajan maksettava tuotteen palauttamiskustannukset. Mikäli ostaja jättää paketin noutamatta tai on ilmoittanut virheelliset osoitetiedot, on hän velvollinen korvaamaan tuotteen palauttamisesta aiheutuvat kustannukset. Lähetyksen palautumiskustannus on sama kuin lähetyksen alkuperäinen lähetyskulu.

Myymme pääsääntöisesti käytettyjä tavaroita. Pyrimme kertomaan tuotteesta ja sen kunnosta kaiken oleellisen. Jos kuntoarvioimme poikkeaa kuitenkin omasta näkemyksestäsi, niin ota meihin yhteyttä.

Tilaus- ja asiakasrekisteri:
Asiakastietojasi käytetään vain tilausten käsittelyyn ja tilauksiin liittyvään asiakaspalveluun. Tallennamme ostajan nimen, osoitteen, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron. Jos ostaja pyytää niin oikaisemme, rajoittamme tai poistamme asiakastietoja.

Tavarataivas
JM Rolig Oy
Y-1470213-4
Sukontie 8, 19600 Hartola
040-7193939
tavarataivas1@gmail.com
www.tavarataivas.net


Yhteystiedot

Yrityksen nimi JM Rolig Oy
Y-tunnus 1470213-4
Osoite Sukontie 8, 19600 Hartola
Puhelinnumero +358407193939
Sähköposti tavarataivas1@gmail.com