Sopimusehdot


Yrityksen omilla sopimusehdoilla ei rajoiteta kuluttajansuojalainsäädännöstä tai muusta pakottavasta lainsäädännöstä taikka Huuto.netin säännöistä käyttäjälle johtuvia oikeuksia. Tutustu kuluttajan oikeuksiin tarkemmin verkossa Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta.


Yrityksen omat sopimusehdot:

Osto- ja myyntiliike Tavarataivas on yritysmyyjä ja noudatamme normaaleja verkkokaupan sekä kuluttajasuojan lakeja ja säädöksiä sekä Huuto.netin sääntöjä.

Saat tilitietomme Huuto.netin vahvistusviestin mukana; rullaa viesti loppuun saakka. Lähetyskulu on ilmoitettu tuoteilmoituksessa: muista maksaa myös se. Huutaessasi useamman tavaran yhdistämme lähetyskuluja. Jos asut muualla kuin kanta-Suomessa, niin kysy postimaksu ennen huutoasi.

Huutamasi tavarat lähetetään heti, kun maksu näkyy tilillämme. Muista siis käyttää viitenumeroa, jotta maksu löytyy nopeasti. Maksun suorittamisesta ei tarvitse erikseen ilmoittaa ; tarkistamme tilimme joka arkipäivä. Paketin lähetyksen seurantakoodin pyrimme lähettämään sähköpostilla sinulle.

Jos haluat hyödyntää verkkokaupan 14 päivän palautusoikeutta, niin sinun on maksettava palautuskulut. Palautuskustannukset ja palautustapa ovat samat kuin tuotetta alunperin ostaessasi.

Myymme sekä uutta tavaraa että käytettyjä tavaroita. Käytetyn tavaran kuntoarvio on aina subjektiivinen. Pyrimme tekemään kuntoarvion mahdollisimman tarkasti, mutta jos olet eri mieltä arviosta, niin ota yhteyttä meihin ennen palautteen antamista.

Jos et nouda pakettia tai osoitetietosi ovat väärin Huuto.netissä, niin olet velvollinen korvaamaan palautuskustannukset. Palautumiskustannus on sama kuin lähetyksen alkuperäinen lähetyskulu.

Yhteydenotot mieluiten sähköpostilla, ei tekstiviestillä. Puheluihin vastaamme arkisin klo 9 - 17

Kiitos kaupoista!