Tuote on myyty käyttäjälle Risulainen hintaan 26,50 €

Kuvaus

Lps seisova viiru kissa v. 2006. Sininen magneetti. Hyväkuntoinen, paitsi nenänpäässä kulumaa. Ei mitään muita kovin näkyviä jälkiä. Tämä on varmasti AITO kissa! Kirkas kaulatappi, sininen magneetti ja näkyvä kaularinkula.

Kaikki petshopit on hyväkuntoisia ,ellei toisin mainita. Kaikki petsit on putsattu ja puunattu ennen myyntiä. Saattaa olla leikin tuomaa kulumaa tai maalisiirtymää toisista leluista. Syynään jokaisen petsin läpi  ja pyrin kertomaan jos jossain petsissä on jotain erityistä huomautettavaa. Kaikki "viat ja liat" ei välttämättä edes kunnolla näy, mutta haluan että ostajalle ei tule yllätyksenä mitään , mistä ei tiennyt petsiä huutaessa.

Petsit on pääasiassa ostettu meille uutena, mutta joukossa on myös käytettynä ostettuja, joiden aitoudesta ei voi olla ihan satavarma. Kerron myös sen jos epäilen kyseisen petsin aitoutta.  Saa myös kysyä. Katsothan muutkin kohteeni.

HUOM! Petsejä on tulossa huudettavaksi ennen joulua ihan järjetön määrä (n. 200-300 kappaletta), lisäilen huudettavaksi sitä mukaa kun ehdin. Kannattaa seurailla ilmoituksiani ; ) Onnea huutoihin!

 

hakusanat: littlest pet shop, petshop, petsi, petsit, littlestpetshop, hasbro, lps ,mäyräkoira, seisova kissa, collie, cockerspanieli, siiamilainen.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
26,50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 4.12.2019 20:45
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.