Kuvaus

Luonkos Celebrate.
Uusi, avaamaton.
Erääntymispvm 10/2024.

Celebrate-vartalokakun kaunis kimalle antaa kevyen kultaisen sävyn iholle. Kaunis kimalle korostaa päivettynyttä ihoa, mutta sopii erinomaisesti myös vaalealle iholle. Ihovaurioita erityisesti korjaavan tyrniöljyn sisältämä A-vitamiina uudistaa ihoasi ja auttaa sitä toipumaan ulkoisista rasituksista.

Aidot eteeriset öljyt luova herkullisen ja mystisen tuoksumaailman. Piparmintun eteerinen öljy sekä aloe vera rauhoittavat ja viilentävät ihoasi esimerkiksi auringonoton jälkeen. Celebrate- vartalokakku on koostumukseltaan ohuempaa kuin muut vartalokakkumme ja soveltuukin loistavasti piristämään päivääsi tai tuomaan säihkettä iltaasi!

Käytä tuotetta erityisesti säärille, decolteelle ja käsivarsille tuomaan kimalletta sekä korostamaan rusketusta – voit myös sipaista kakusta kimalletta korostamaan poskipäitäsi!

Pakkauskoko: 60ml

---------------------------------------------------------------------------------
Myyn sekä omia että kavereiden pyynnöstä heidänkin tarpeettomiksi käyneitä tavaroita, pääosin vaatteita ja kenkiä, myös uusia ja uudenveroisia tavaroita, mm. heräteostoksia. Yli 6 kk myynnissä olleet tuotteet alennan, kierrätän tai annan hyväntekeväisyyteen. 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 28 vrk 17 h 11 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

22 € Sulkeutuu 28 vrk 17 h 11 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.