Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myynnissä retkeilysetti, jossa trangia + 2 x Light my Fire Meal Kit.

TRANGIA 25-45 UL/NS:

Perinteinen ja suuri retkikeitin, jossa on spriipoltin. Sopii 3-4 hengen ryhmälle/retkikunnalle. Tilavat kattilat, kahvipannu ja iso paistinpannu.

Trangian 25-sarjassa on suurimmat kattilat, jotka soveltuvat 3-4 hengen ryhmille/retkikunnalle. Erinomainen perhekeitin sekä lyhyillä että pitkillä retkillä, johon kuuluu tilavat kattilat ja iso paistinpannu.

Retkikeitintä voidaan tarvittaessa täydentää suuremmilla retkikattiloilla, jotka voidaan laittaa ylemmän tuulensuojan korotettuihin pidikkeisiin. Lyhyemmillä retkillä voi vähentää keittiön painoa vähentämällä kattiloiden määrää.

Trangian tuulensuoja, kattilat ja pannut on valmistettu korkealaatuisesta alumiinista ja ne muodostavat helpon, toimivan ja kestävän retkikeittiön. Sarja on saatavilla useina vaihtoehtoina, eri tavoin pintakäsitellyillä kattiloilla ja pannuilla. Retkikeittiötä voidaan haluttaessa täydentää lisäosilla, jotta kokonaisuus on paras mahdollinen toivottuun käyttötarpeeseen.

- UL- Ultralight, 5005 alumiini on kevyt, vahva ja kulutusta kestävä
- HA- Hardanodized, eloksoitu alumiini, jossa on harmaa ja kova pinta, joka minimoi naarmut ja estää korroosiota. HA-sarja on helpompi puhdistaa kuin UL-sarja
- NS- Non-stick, käsitelty pinta, johon ruoka ei tartu kiinni. Erittäin helppo puhdistaa, mutta kestää heikommin kulutusta, PFOA-vapaa.
- DS- Duossal 2.0™ on valmistettu sekä alumiinista että laminoidusta ruostumattomasta teräksestä. Uloin kerros on alumiinia ja se jakaa lämmön tasaisesti. Kestävä ja helppo puhdistaa.

Tuotetiedot:
- Paino:
- Polttoaine: Alkoholi
– Teho: 1000 W
- Koko pakattuna: Ø 220 mm - korkeus 105 mm

Muut yksityiskohdat:
- Kattila, 1,5 litraa
- Kattila, 1,75 litraa
- Kahvipannu: 0,9 litraa
- Paistinpannu, Ø 220 mm
- Tuulensuoja, ylempi ja alempi, UL
- Spriipoltin, jossa lukko ja kansi
- 68 cm pakkausvyö kuuluu mukaan
- Pihdit

Light my Fire Meal Kit:

Lounassetti, joka tekee ruoan kuljettamisesta ja ruokailusta helppoa niin työpaikalla, koulussa, luonnossa, veneessä, pyöräretkellä kuin kaupungillakin. Sarjassa on kaikki mitä tarvitaan aterian kuljettamiseen ja ruokailuun. Kaikki osat pakkautuvat käytännöllisesti sisäkkäin ja lautaset ovat myös pinottavia tilan säästämiseksi. Toimitetaan valjaan kanssa, jonka ansiosta kokonaisuus pysyy käytännöllisenä pakkauksena.

Osat:
Pohjan syvä lautanen ja kannen matala lautanen (muodostavat yhdessä kuljetusrasian ja erillään ne toimivat ruokailukulhoina, syvässä lautasessa pidike Spork BIO:lle),
Spork O BIO -aterin (lusikka-haarukka-veitsi)
kaksi eri kokoista ja muotoista tiivistä SnapBox BIO pikkurasiaa, jotka toimivat tarvittaessa myös varusteiden säilytyskoteloina pitäen tavarat kuivina.

Ominaisuudet:
Pinottava.
Tiskikoneen- ja mikron kestävä, helppo puhdistaa.
Kelluu.
Spork BIO on paistinpannun kuumuuden kestävää
Pituus 17 cm.

Lautasen, kannen ja kahden erikokoisen SnapBox-rasian materiaalista 96% on sokeriruo'osta ja puukuidusta valmistettua biopohjaista muovia, joka on Bonsucro, ISCC ja PEFC sertifioitu.
Spork O BIOn materiaalista 15 % on maissista valmistettua GMO-vapaata biopohjaista muovia.
Valjaan materiaali Dryflex Green TPE, jonka materiaalista 23 % on sokeriruo'osta valmistettua biopohjaista muovia.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


70 €
Ilmoitus on sulkeutunut 30.4.2024 9:03
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.