Tuote on myyty käyttäjälle roina hintaan 40 €

Kuvaus

KATSO KOHTEEN YKSITYISKOHTAISIA LISÄKUVIA (21kpl) ALEMPANA, kohteen kuvaustekstin jälkeen!!!

KOHDE ILMAN LÄHTÖHINTAA JA HINTAVARAUSTA!!! MAHTAVA ja HARVINAINEN WANHA SUOMALAISEN M/S FINNBOSTON RAHTILAIVAN NEITSYTMATKAN KAASUSYTYTIN VUODELTA 1964!!! MIELETÖN 1960-LUVUN ALKUPUOLEN UPEA SVEITSILÄINEN KAASUSYTYTIN ALKUPERÄISELLÄ RASIALLA ja OHJELAPULLA, TÄYDELLINEN KOKONAISUUS!!! KUNNOLTAAN HUIKEA, KÄYTTÄMÄTÖN tai LÄHES KÄYTTÄMÄTÖN(kts. lisäkuvat)!!! Sytyttimen toisella puolella lukee LAIVAN NIMI eli M/S FINNBOSTON ja toisella puolella MAIDEN VOYAGE 1964, Maiden Voyage tarkoittaa merenkulussa NEITSYTMATKA. Alus on rakennettu, Wärtsilä-yhtymä Oy Chrichton-Vulcan telakalla, Turku vuonna 1964, jolloin on myös neitsytmatka tehty. Tällainen on todennäköisesti annettu lahjaksi miehistölle ja muille neitsytmatkaan osallistuneille henkilöille. HUIKEA esine varsinkin Suomalaisesta merenkulusta kiinnostuneille ja meriantiikkia keräileville, UPEA esine myös VINTAGE kaasusytkäreitä keräileville!!! Sytyttimen korkeus 6,5cm, leveys 2,5cm, paksuus 1,5cm ja paino 49gr. Kokonaisuuden paino sytkä kotelossaan 73gr. Kotelon pituus 8,2cm, leveys 6cm ja paksuus 2,1cm. Kokonaisuudessa kaikki tallella, eli sytytin, kotelo ja ohjelappu. Katso mielenkiintoiset netistä löytämäni linkit(alapuolella) tästä suomalaisesta M/S FINNBOSTON laivasta, joissa aluksen historia ja omistushistoria.

https://www.finna.fi/Record/musketti.M012:SMK88001:324

http://www.aanimeri.fi/gallery2/main.php?g2_itemId=24825

https://www.finnlines.com/fi/yritys/historia/finnlinesin-historian-aikajana

https://www.flickr.com/photos/juhauk/28288671921

Katso erittäin tarkat lisäkuvat alempaa, joista kunto ja yksityiskohdat tulevat erittäin hyvin esille! Mikäli haluat tulla tutustumaan esineeseen ennen kohteen sulkeutumista, niin ota yhteyttä. Sijainti: Uusikaupunki.

TERVETULOA HUUTAMAAN!!! KATSO ja KLIKKAA MYÖS MUUT ERITTÄIN MIELENKIINTOISET JA ERIKOISET KOHTEENI

Katso myyjän kaikki kohteet

ESINEILLE TÄYSI 100% PALAUTUSOIKEUS. Ostaja maksaa lähetyksen. HUOM! Voidaan lähettää kirjepostilla(ostajan omalla vastuulla) sytyttimen muovisen säilytysrasian vaurioitumisvaara on suuri, suosittelen Pakettilähetystä. Postikulut kotimaassa Postin hinnaston ja painon mukaan joko tavallisella kirjeellä 2,80eur tai Numerolla-paketti(seurantakoodi) 8,50eur, jossa vastaanottajan saapumisilmoitus tulee tekstiviestillä tai perinteinen Postipaketti(seurantakoodi) 10,90eur, jossa vastaanottajan saapumisilmoitus tulee perinteisesti postilla. Maksu 3vrk sisällä kohteen sulkeutumisesta ja lähetän välittömästi, kun rahat näkyvät tilillä. Nouto ja käteismaksu myös mahdollinen. Vastaan mielelläni lisäkysymyksiin. INTERNATIONAL BIDDERS WELCOME!!! Payment methods(I only accept) Bank wire transfer (IBAN and BIC/SWIFT) or Cash, advance payment.

Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
40 €
Ilmoitus on sulkeutunut 17.1.2018 22:45
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.