Kuvaus

Tämmöinen nyt kuuluu ennemmin museoon kuin myytäväksi, semminkin kun tuo yrityskin on edelleen olemassa. Mutta kun tuollaisella jättikokoisella tilikirjanjärkäleellä ei ole itselleni kauheasti käyttöä, joku taloushistoriasta kiinnostunut saa sen ennemmin laittaa conversation pieceksi omaan hyllyynsä.

Kokoa 37 x 26 x 6 cm ja painoa yli neljä kiloa. Sivuja aika tarkkaan 800, siististi mustekynällä täytettyjä, joskin tietysti myös tyhjiä aukeamia on mukana.

Tulitikku on kuvassa vain mittakaavana. Tuohon järeään lukkoon ei ole avainta, mutta se on jumittunut auki-asentoonsa, joten sitä ei onneksi vahingossa tule lukittua.

Päivänpolttavia liikesalaisuuksia ei tämän lukeminen varmaan enää suuremmin paljasta, sen enempää kuin kenenkään henkilökohtaista taloutta, 109 vuoden ikäisessä kirjassa kun tuskin on mukana tällä hetkellä elävien henkilöiden taloustietoja.

Kohteen provenienssin kerron mieluusti uudelle omistajalle, kun vähän tämmöinen epätavallisempi kohde on kyseessä.

Jonkin verran ajan patinaa, kuten näkyy ja kuten ikään sopii, mutta ei esim. ylimääräisiä vintin- tai tupakanhajuja. Lämpimissä sisätiloissa säilytetty.

 

Postitan maksutta kotimaassa. Maksutiedot saat automaattiviestissä heti kohteen sulkeuduttua.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


250 €
Sulkeutuu 103 vrk 5 h 49 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

250 € Sulkeutuu 103 vrk 5 h 49 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.