Kuvaus

Julkaisijalta/valmistajalta loppuunmyyty suomi/nordicjulkaisu.

Kidz Movies - 4 Koko perheen elokuvaa.

Magic Kid / Little Bigfoot / Two bits and pepper / Hollywood Safari   (DVD)

Magic Kid

Taidonnäytteet karatessa alkavat, kun Kevin Ryan, 13-vuotias mustan vyön karateka ja hänen hyvin kaunis siskonsa lähtevät Kaliforniaan tapaamaan Bob setäänsä. Heille selviää nopeasti, että Bob-setä on lipeäkielinen, uhkapeliä harrastava ja alkoholisoitunut toisen luokan elokuva-agentti, joka on paljon velkaa mafiapomolle. Kevin ja hänen kaartinsa ajavat takaa pahoja poikia vauhdikkaassa toiminta/komediassa Los Angelesin kaduilla. Kun peli näyttää pelatulta, apuun tulee Kevinin idoli, Don "The Dragon" Wilson, 10-kertainen potkunyrkkeilyn maailmanmestari, joka toteuttaa Kevinin kaikki haaveet.

Little Bigfoot

Payton Shoemaker ja hänen siskonsa ovat lomalla perheen kanssa, kun he kokevat yllätyksen - Little Bigfoot on palannut takaisin. Ilman että kukaan tietää asiasta heistä tulee hyviä ystäviä tämän kanssa joka asuu äitinsä kanssa luolassa lähellä Cedar Creekiä. Pian heille selviää että Bigfootin perhe on vaarassa Largon puutavarayhtiön takia. Puutavarayhtiö on huolissaan voitoistaan ja tilaa sen takia laittomasti kaksi miestä tappamaan Paytonin ja Maggien pienen ystävän. Nämä miehet lähestyvät Little Bigfoottia mutta Peyton laittaa kaiken peliin pelastaakseen uuden pienen ystävänsä.

Two bits and pepper

Koskettava tarina Tylerista ja Katiesta, jotka ovat parhaita ystäviä ja jotka yrittävät olla aikuisia vanhempiensa silmissä. Kun Tylerin äiti ei anna Tylerille ja Katielle lupaa ratsastaa kaupunkiin ,two bitsilla ja pepperillä , kahdella ponilla. Tyler karkaa kotoaan Katien luo, jonka vanhemmat ovat matkoilla. Kuinka ollakkaan, heidät sieppaa kaksi FBI:n etsintäkuuluttamaa rikollista. Two bits ja Pepper löytävät rikollisten jäljet ja lähtevät seuraamaan niitä aikomuksenaan pelastaa tytöt ja saattaa sieppaajat oikeuden eteen.

Hollywood Safari

An animal trainer and his family must race to save their trained mountain lion from being destroyed, after it is mistaken for the one that killed a teenage boy in the forest.

Kesto: 371 min

Kuva: 4:3

Ääni: Englanti - Dolby Digital 2.0

Tekstitys: Suomi

Kotelon kansien kieli: Suomi /nordic /englanti

Alue: 2 (eurooppa)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


19,90 €
Sulkeutuu 108 vrk 10 h 23 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

19,90 € Sulkeutuu 108 vrk 10 h 23 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.