Kuvaus

Kuvassa oleva kirja. Vähäistä käyttökulumaa.

 

Studioravintola Tundra on keittiömestari-keraamikko Jarmo Pitkäsen kulinaarinen tutkimusmatka Kuusamon villin luonnon tarjoamiin mahdollisuuksiin. Kirjassaan Pitkänen esittelee Studio Tundran keramiikkatuotantoa ja ravintolansa pohjoista gastronomiaa. Hän antaa myös vinkkejä luonnon hienoimpien raaka-aineiden käyttöön ja innostaa kokeilemaan elämyksiä, joiden perustana ovat Pohjois-Suomen maut ja sesongit.

Studio Restaurant Tundra is the culmination of Jarmo Pitkänen's culinary explorations into the northern world of flavours and forms. In this book, Chef and Ceramic Artist Pitkänen presents his studio ceramics as well as his cuisine, inspired by the untamed wilderness of his home town of Kuusamo, Finland. Guided by Pitkänen, you will discover the finest natural ingredients and the extent of gastronomic experiences that can be vreated from the aromas and seasons of Northeast Finland.

Studioravintola Tundran keittiömestari ja keraamikko Jarmo Pitkänen on luonut synnyinseudulleen Kuusamoon ainutlaatuisen gastronomian ja keramiikkataiteen yhdistelmän. Maailma keittiöitä pari vuosikymmentä kiertänyt kahden käsityöammatin osaaja loihtii tunnelmallisia ravintolaillallisia ja elämyksellisiä kokkauskursseja kotitilallaan Ruukinvaarassa kirkasvetisen järven rannalla. Hän käyttää hyväkseen pohjoisen luonnon antimia, kuten tuoretta kalaa, riistaa ja villiyrttejä, ja muotoilee niistä paitsi maistuvia myös näyttäviä annoksia itse suunnittelemilleen ja valmistamilleen astioille.

Vuodenaikojen vaihtelu luo pohjan paitsi ruoka-aineksille ja reseptiikalle myös Pitkäsen ammattien painotuksille. Ruska ja hiihtosesonki teettää työtä ravintolan puolella ja kesällä aherretaan keramiikan parissa. Vuodenaikojen vaihtelu rytmittää vahvasti myös Makuja ja muotoja -kirjaa. Paljolti Pitkäsen itse kuvaamien annosten lisäksi Kuusamon luonto näyttäytyy yöttömine öineen ja revontulineen muun muassa Paavo Hamusen herkissä luontokuvissa.

Hakusanoja: ruoka,Kuusamo, ravintola, ravintolat, kokit, keittiö

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


8 €
Sulkeutuu 26 vrk 49 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 2 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

8 € Sulkeutuu 26 vrk 49 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.