Kuvaus

Mallaskoski Kuohu Mieto Vaalea I Olut - etiketti. Klikkaa kuva isommaksi, tuote myydään kuvan mukaisena ja kuvan osoittamassa kunnossa.

Koko: 6,5 cm (L) X 8,0 cm (K).
Ikä: Veikkaan että 1965 tai aiemmin painettu
Kunto: Kuvan mukainen, huomaa yläreunasta puuttuva pieni palanen

Seinäjoella oluen valmistuksen aloitti vuonna 1921 Johan Walleniuksen perustama Mallaskosken Tehtaat Oy.  Mallaskosken Tehtaat toimi vuosina 1921- 1965 Seinäjoella. Kieltolain aikana tuotannossa oli vain mietoja mallasjuomia ja virvoitusjuomia, mutta heti sen loputtua panimo tuotti myös oluita. Tehtaan nimeen, Mallaskosken Tehtaat, liittyy mielenkiintoinen yksityiskohta: Nimi rekisteröitiin monikossa Mallaskosken Tehtaat, sillä tarkoituksena oli tulevaisuudessa laajentaa muuhunkin elintarviketuotantoon kuin vain oluenpanoon, kuten lasipurkissa olevien kurkkujen ja punajuurien myyntiin.  Tätä ei kuitenkaan ikinä tapahtunut, vaan panimo keskittyi oluen ja virvoitusjuomien tekoon, panimon Kuohu-oluen ollessa jopa vientituote. Mallaskosken Tehtaiden toiminta siirtyi usean omistajan kautta Hartwallille, joka viimein lopetti toiminnan Seinäjoella vuonna 1965 ja rakennukset jäivät tyhjilleen ja lopuksi ne purettiin kokonaan pois.

Maksutapa; huuto suoraan tililleni + 3,00 € lähetyskuluihin tilisiirtona/Mobilepay, noutaessa myös käteisellä. Huom! En toimita postiennakolla.

























Hakusanat; Suomi Finland Finnish Finsk SF FIN EU suomalainen kotimainen etiketti logo teollinen tehdas merkki nostalgia nostalginen vanha keräily vintage harvinainen kotimaa olut öl keskiolut keppana ykkösolut kalja kepardi panimo panna humala  beer label 60-luku sixties 60's seinäjoki mallaskoski mallaskosken tehtaat kuohu

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 62 vrk 8 h 49 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5 € Sulkeutuu 62 vrk 8 h 49 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.