Kuvaus

Marc by Marc Jacobsin retro 50-luvun tyylinen luonnonvalkoinen tekoturkki. Takki on melko lyhyt, ja siinä on yksi pieni tasku, tamppi selässä ja isot painonapit. Turkis on akryylin ja polyesterin sekoitusta, ja takissa on sininen, nätisti kuvioitu puuvillavuori.

Takki on yleisilmeeltään erittäin siisti, mutta joitakin yksittäisiä pikkuvikoja siinä on: hihassa on yksi korjattu kohta kuten lähikuvasta näkyy, taskunsuun ja helman turkis on hieman kulunut oikealta puolelta laukun kantamisesta, ja helma ja hihansuut ovat vähän tummuneet takin sisäpuolelta. Lisäksi niskan merkkilapun "Marc" on värjätty liikkeessä jottei takkia voi palauttaa (takki on ostetty USA:sta). Muuten takki on erittäin hyväkuntoinen ja vuorikangaskin on supersiisti.

Koko L. Takki sopii ainakin kokoon 38 / 40 asti ja varmaankin kokoa 42 käyttävälle myös riippuen siitä, miten sen haluaa istuvan. Tarkista varmuuden vuoksi mitat: rinnanympärys n. 110 cm, vyötärö n. 110 cm, helman ympärysmitta n. 105 cm, hiha n. 59 cm, hartiat n. 44 cm ja pituus niskasta helmaan n. 57 cm.

Minulla on myynnissä myös Marcin raidallinen kaulaliina ja niittikoristeiset kengät, sekä vaatteita, kenkiä ja koruja merkeiltä Isabel Marant, Stella McCartney, Vanessa Bruno, Acne, Belle by Sigerson Morrison, Surface to Air, Chloe, Karen Walker, Pamela Love for Topshop, Christopher Kane for Topshop, Sonia Rykiel, Rika, Helmut Lang, Antipodium, T by Alexander Wang, Carin Wester, Ancient Greek Sandals, A.P.C..

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 16 vrk 16 h 18 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

79 € Sulkeutuu 16 vrk 16 h 18 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.