Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Nyt keräilijän kokoelmasta uuteen kotiin Marcus Grönholm, rallin kaksinkertainen maailmanmestari ja yksi suurimmista WRC-legendoista, aiheista keräilytavaraa. Kaikki paketissa olevat tavarat ovat hyväkuntoisia ja ne myydään vain pakettina, joten älä tee tarjouksia yksittäisistä tavaroista. Kaikki mitä paketti sisältää, kuvat löydät täältä (Kuvat.fi). Nämä kaikki nyt yhdellä osta heti -huudolla:

* Aito Iltalehden lööppi 21.8.2000, rullattuna ja virheetön kunto, ei ole ollut seinällä tms. Teksti: Marcus upeasti MM-johtoon, olin ajaa ulos neljä kertaa.

* Aito lehdistökuva vuodelta 1999, kuvassa Peugeotin Marcus Grönholm, Francois Delecour ja Gilles Panizzi. Kääntöpuolella muutama teipin jälki.

* CapitalBoxin flaijeri missä kuvissa Marcus Grönholm ja Sami Pajari.

* Harvinainen kaksipuolinen isokokoinen promokortti Walesin MM-rallista vuodelta 2019, missä Marcus Grönholm oli kunniavieraana. Kortissa Grönholmin omakätinen nimikirjoitus.

* Hieno Marcus Grönholm, Peugeot ja Total mainostaulu.

* Marcus Grönholm ja Peugeot 206 WRC, Altayan pienoismalli koossa 1:43. Jyväskylän MM-ralli 2002, kilpailu jonka Grönholm voitti. Auto on virheettömässä kunnossa, mutta laatikkoa ja alustaa ei ole tallessa. Toimitetaan äärimmäisen hyvin pakattuna.

* Marcus Grönholm ja Peugeot 206 WRC, isokokoinen kulkematon postikortti vuodelta 2000, harvinainen.

* Marcus Grönholm ja Peugeot 206 WRC, Saicon pienoismalli koossa 1:32. Ruotsin MM-ralli 2003, kilpailu jonka Grönholm voitti. Auto on virheettömässä kunnossa, mutta laatikkoa ja alustaa ei ole tallessa. Toimitetaan äärimmäisen hyvin pakattuna.

* Marcus Grönholm ja Peugeot 307 WRC, Kyproksen MM-ralli 2004. Isokokoinen (noin 48x66 cm) juliste, jossa Grönholmin omakätinen julisteeseen kirjoitettu nimikirjoitus, eli ei painettu.

* Marcus Grönholm ja Peugeot 307 WRC, Norevin pienoismalli koossa 1:43. Japanin MM-ralli 2005, kilpailu jonka Grönholm voitti. Auto on virheettömässä kunnossa, samoin kuin hieno keräilylaatikko.

* Peugeot 206 WRC ja 307 WRC "kohokuvio" avainperät, ketjut puuttuu. Erinomaisia esimerkiksi pienoismallivitriiniin rekvisiitaksi.

* Sport Marketing Magazine numerot 1/1995 ja 1/1998 (kannessa Grönholm ja Teemu Selänne). Harvinaiset lehdet 90-luvulta, näillä Grönholm keräsi rahaa, jotta ralliharrastus saattoi jatkua ja nousu ammattilaiseksi olisi jonain päivänä ollut mahdollista.

* Vuoden 2000 mestaruusjuhlien pääsylippu, todellinen keräilyharvinaisuus. Grönholm voitti vuonna 2000 uransa ensimmäisen rallin maailmanmestaruuden ja mestaruutta juhlittiin joulukuussa Hembygdsgårdenissa. Tämä 200 markan hintainen pääsylippu on laminoitu, myytiin siis jo laminoituna, eli ei ole laminoitu mestaruusjuhlien jälkeen. Laminointi kertoo sen miten pieni määrä näitä lippuja oli myynnissä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


100 €
Ilmoitus on sulkeutunut 29.5.2024 11:34
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.