Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Siisti runsassivuinen kansipapereilla , kovakantinen 20,5 x 14cm + pääty 2,8cm ja sivuja 434 .   

Engalantilainen alkuteos 1987 .   Wsoy 1988.   Kirjan ostajalle postikulut . Voidaan yhdistellä tuotteita halutessasi samaan pakettiin jos löytyy muutakin ostettavaa.

Suomentanut Eeva Siikarla. 

- Miehet. Arvaamatonta porukkaa. Mahdotonta tietää, mitä heidän päässä liikkuu.  Liz Headleland on saavuttanut elämässään kaiken mihin hän aina on tähdännytkin ankeista lapsuus- ja nuoruusvuosista lähtien. Neljänkymmenenviiden vuoden ikäisenä hän on uransa huipulla, menestyvä psykoterapeutti. Hänellä on hieman hankalaa, mutta luotettava aviomies ja ylellinen talo kunnianarvoisen Harley Streetin varrella. Muutamia syrjähyppyjä lukuunottamatta hän on ollut uskollinen. Silti jokin kaihertaa, ja Lizillä on joskus tunne kuin vaara olisi lähellä. Uudevuoden yönä, 80-luvun kynnyksellä, elämä sitten paljastaa hänelle tyystin toisenlaiset kasvot ja Liz on äkkiä aivan uusien haasteiden edessä. Mutta kenen edessä on loistava tulevaisuus?

- Hauska , ironinen, osuva kuvaus aikamme ihmisistä , naisista ja miehistä. ystävyydestä ja rakkaudesta, petoksesta ja itsepetoksesta, toiveista ja toiveajattelusta....

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
0 €
Ilmoitus on sulkeutunut 3.3.2024 8:25
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.