Kuvaus

Kun helsinkiläinen täti ja hänen miehensä kaartavat Plymouth Barracudallaan kyläkaupan pihaan, kuusivuotias Jaana on häikäistynyt.

Anita on kaunis kuin filmitähti, ja hänen ulkomaalaisen näköinen miehensä puhuu laulavasti ja silittää Jaanaa hiuksista – häntä, joka yleensä on vain tiellä. Pian Jaana pääsee yksin junalla pääkaupunkiin Anitan ja Nuutti-sedän hoiviin. Ylellisessä kodissa, lapsettoman pariskunnan huomion keskipisteenä, hän saa nauttia hellittelystä jota ei ole aiemmin saanut osakseen. Onnessa lymyää kuitenkin onnettomuus. Jaanan harteille lasketaan raskas salaisuus, eikä kukaan näe hänen hätäänsä ja hämmennystään.

Björk kuvaa esikoisromaanissaan kuinka hienovaraisesti etenevä pedofiili ajaa nuoren tytön ansaan. Taustalla 1960-luvun Suomen maaseutu autioituu ja siirtolaisaallot vyöryvät Ruotsiin.

--------------

Kuvan pokkari.

KUNTO  hyvä käytetty / kulmahankaumaa.

TOIMITUS tapahtuu kirjepostin mukana. (Kirjeissä ei ole seurantakoodia.) Tilaus suojataan paperilla ympäriltä - mahdollisuuksien mukaan.

Kuuskulma toimii ainoastaan nettikauppana. Noutomahdollisuutta ei siis ole. Huomioittehan tämän ennen tilausta. Lukisittehan ystävällisesti toimitusehdot ja muut ohjeistukset. 

_____________________________ > (PK)  L/kauno 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


8 €
Sulkeutuu 83 vrk 16 h 50 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

8 € Sulkeutuu 83 vrk 16 h 50 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.