Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Martti Lohi: Herkulliset kalaretket
Alaotsikko: Tenolta Karibian korallisaarille
ISBN: 9789512082162
Kustantaja: Gummerus
Kieli: Suomi
Painovuosi: 2010
Sivumäärä: 224
Sidonta: Sidottu, kovakantinen
Kunto: Hyvä

Muuta: Takakannen alareunassa pieni pyöreä painumajälki.

"Seikkailuja ja makuelämyksiä

Intohimoinen kalamies ja kulinaristi Martti Lohi on koonnut kirjaansa kalastukseen liittyviä tarinoita ja ruokareseptejä. Kertomukset kulkevat Tenolta venetsialaiselle laiturille, merirosvojen jalanjäljiltä Kanadan mustakarhujen maisemiin, Ahvenanmaalta Töölön sydämeen tuoden esiin kokemuksia virroilta ja vesiltä, ihmisiä, tunnelmia ja sattumuksia.

Lohi on koonnut kirjaan herkullisimmat kalareseptit, jotka ovat löytäneet tiensä hänen keittiöönsä. Jos urheilukalastuksen harrastajia yhdistää syntymälahjana saatu onkimiehen sielu, monet jakavat heidän kanssaan rakkauden kalaruokaan. Lautaselle halutaan tuoretta herkkua. Maku on aisteista pitkämuistisin, ja pöytään kannettu ruoka voi palauttaa mieleen monia muistettavia tilanteita.

Lohi kalastaa itse ympäri vuoden pilkillä, syöttiongella, uistimella ja perholla. Kirja ei kuitenkaan kerro sankarimatkailusta eikä suurista saavutuksista kalastuksessa. Se kertoo pienistä seikkailuista, jaetuista kokemuksista ja todellisesta intohimosta kalaruokaan.

"Soukkaan lohiveneeseen noustuaan ymmärtää, että Tenon kanssa on osattava olla yhtä.""

Asiasanat: Kalastus, Kalaretket, Martti Lohi, Kalastusmatkat, Ruoka ja kalastus, Kalastustarinat, Kalareissut, Kalastuselämykset, Kalastusseikkailut, Kalastusretket, Kalasaaliit, Kalastajat, Kalastusharrastus, Kalastuskohteet, Kalansaalis, Kalastuselämä, Kalansaaliiden valmistus, Kalastuskirjallisuus, Kalastajatarinat, Kalastusmatkakertomukset, Ruuanlaitto, Ruokakulttuuri, Kalanvalmistus, Kalaruokia, Kalareseptit, Ruokamatkailu, Kalan savustaminen, Ruokakirjat, Ruokamatkailu, Kalakeittiö, Kalastajan ruoka, Ruokaelämykset, Matkailu ja ruoka, Kulinarismi, Gourmet-ruoka, Kalastajien kokemuksia, Kalastusretkien tarinat, Kalastuselämäntapa, Kalakirjallisuus, Ruoka ja luonto, Kalan ystäville, Kalaretkien tunnelma, Ruokamatkailun tarinat, Kalaretkien kulinaristiset hetket, Kalastusmaailma, Ruoka ja luonnonantimet, Kalastuselämän makuelämykset, Ruokamatkailijan seikkailut, Kalareissujen nautinnot, Kalanvalmistuksen taito, Kalastuspaikat, Kalasaaliiden valmistustavat, Kalakokkaus, Ruokamatkat, Ruokaharrastus, Kalastajan herkut, Ruokaelämäntapa, Kalastajien ruokaelämykset, Matkailu ja ruokamatkat, Kalastusreissujen tarinat, Ruokaseikkailut, Kalakirjat ja matkakertomukset, Ruokaohjeet, Kalastusympäristöt, Kalan valmistusmenetelmät, Ruokaseikkailijan matkat, Kalan kulinaariset nautinnot, Kalaretkien ruokaherkut urheilukalastus, ruokaohjeet, ruoanvalmistus, kalaruoat, kalastus, matkakertomukset, keittokirjat, matrecept, fiske, reseberättelser, fiskrätter

Katso myös muut myynnissä olevat edulliset kirjat ja lehdet!

Samoilla 6,90 € postikuluilla niin monta kirjaa kuin haluat!

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


5 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 8.4.2024 9:47
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.