Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Martti Paloheimo: Suomalaisen lapsuuden haavat
Alaotsikko: Miten sinua kohdeltiin
ISBN: 9516254268
Kustantaja: Kirjapaja
Kieli: Suomi
Painovuosi: 1997
Sivumäärä: 226
Sidonta: Sidottu, kovakantinen
Kunto: Tyydyttävä

Muuta: Kansissa selkeää kulumaa ja nuhruisuutta.

"(Kirja-arvio:)

Hyvin selkeästi suomalainen psykiatri Martti Paloheimo (1913–2002) kertoo meille aiheesta kotivammaisuus.

Suomalaisen lapsuuden haavoja, josta on surulliset seuraukset. Kun lapsi ei saa kasvaa vanhempiensa rakkaudessa vaan häneen kohdistuu hyljeksintää, piittaamattomuutta, jatkuvaa kieltoa, väkivaltaa… lista on pitkä. Niin isät kuin äiditkin ovat syyllistyneet lastensa huonoon kohteluun.

Kirja on kirjoitettu vuonna 1997 ja aihe on ollut arkaluontoinen, sillä ainahan on opetettu kunnioittamaan isää ja äitiä, joten asioista on vaiettu. Jos niistä on yrittänyt puhua, on vaiennettu, sillä ei saa nousta vanhempiaan vastaan. Martti Paloheimo kertoo, miten jopa ammatti-ihmiset ovat sivuuttaneet sen, jos potilas on yrittänyt puhua lapsuuden kokemuksistaan. On vain ohjeistettu ymmärtämään. Mihin se loputon ymmärtäminen on sitten johtanut – kotivammaisuuteen.

Suomalaisen lapsuuden haavat on erittäin mielenkiintoinen kirja kenelle tahansa. Se voi olla vertaistukea joillekin ja se voi tuoda uutta näkökulmaa siihen, että kaikki eivät vaan ole eläneet onnellista lapsuutta."

Asiasanat: Martti Paloheimo, Suomalaisen lapsuuden haavat, lapsuuden kokemukset, lapsuuden traumojen vaikutukset, lapsuuden muistot, vanhemmuus, kasvatusmenetelmät, perheen vaikutus lapsuuteen, lapsuuden kaltoinkohtelu, lapsuuden psyykkinen hyvinvointi, lapsuuden fyysinen hyvinvointi, lapsuuden emotionaalinen hyvinvointi, lapsuuden sosiaalinen hyvinvointi, lapsuuden turvallisuus, lapsuuden koulukokemukset, lapsuuden ystävyyssuhteet, lapsuuden harrastukset, lapsuuden ilo ja suru, lapsuuden onnellisuus, lapsuuden pelot, lapsuuden muutos ja muutosprosessit, lapsuuden psykologiset haasteet, lapsuuden fyysiset haasteet, lapsuuden tunne-elämän haasteet, lapsuuden sosiaaliset haasteet, lapsuuden perheongelmat, lapsuuden vanhempien ero, lapsuuden vanhempien alkoholismi, lapsuuden väkivaltakokemukset, lapsuuden hyväksikäyttö, lapsuuden itsetunto, lapsuuden mielenterveys, lapsuuden masennus, lapsuuden ahdistuneisuus, lapsuuden käyttäytymishäiriöt, lapsuuden oppimisvaikeudet, lapsuuden päihdekokeilut, lapsuuden ihmissuhdevaikeudet, lapsuuden vuorovaikutushaasteet, lapsuuden emotionaaliset tarpeet, lapsuuden tunne-elämän säätely, lapsuuden turvallisuuden tunteen kehittyminen, lapsuuden kehitysvaiheet, lapsuuden varhaiset muistot, lapsuuden merkitykselliset kokemukset, lapsuuden vanhemmuuden haasteet, lapsuuden perhesuhteet, lapsuuden itsetuntemus, lapsuuden itsearvostus, lapsuuden koulunkäynti, lapsuuden leikin merkitys, lapsuuden luontosuhde, lapsuuden kulttuuriset vaikutteet, lapsuuden sosiaaliset taidot, lapsuuden emotionaalinen kehitys, lapsuuden psyykkinen kehitys, lapsuuden sosiaalinen kehitys, lapsuuden itsesäätelytaidot, lapsuuden kiintymyssuhteet, lapsuuden tunteiden tunnistaminen, lapsuuden itseilmaisu, lapsuuden sosiaalinen vuorovaikutus, lapsuuden kriisit ja niiden käsittely, lapsuuden voimavarat, lapsuuden selviytymiskeinot, Mielenterveys. Tunne-elämän häiriöt, psykologia, terapia, psykologi, lapsuus, lapsuuden, kokemus, kokemukset, trauma, traumat, mielenterveys, kotiympäristö, kasvuympäristö, mielenterveyshäiriöt, lapsuus, kokemukset, vanhempi-lapsisuhde, psykoterapia

Katso myös muut myynnissä olevat edulliset kirjat ja lehdet!

Samoilla 6,90 € postikuluilla niin monta kirjaa kuin haluat!

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


8 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 29.4.2024 10:25
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.