Kuvaus

Marty Crisp: KAVERINA KOIRA. MITÄ LAPSET HALUAVAT TIETÄÄ KOIRASTA. Suomentanut Anne Ali-Raatikainen. 2004 Kirjalito. 64-sivuinen sidottu kirja (23,5 x 16 cm), kannet ylipainettu, ehjä ja siisti, takakannessa pieni hintatarran jälki, ei merkintöjä.

Kaverina koira: Mitä lapset haluavat tietää koirasta (2004; Everything dog: what kids really want to know about dogs 2003). Jos omistat tai olet saamassa koiran tai ystävälläsi on koira, haluat ehkä oppia ymmärtämään nelijalkaista ystäväämme. Koiranystävä ja kirjailija Marty Crisp on kerännyt tähän kirjaan lasten esittämiä koirakysymyksiä ja vastannut niihin. Kirja kurkistaa koiran maailmaan ja antaa lukijalle mielenkiintoista ja hyödyllistä koiratietoa. Mitä koira pystyy päättelemään nuuhkaisemalla ihmistä? Polveutuuko koira dinosauruksista? Rakastuvatko koirat koskaan? Mitä koira miettii tuijottaessaan sinua?

Marty Crisp on yhdysvaltalainen vannoutunut eläinten ystävä ja etenkin koiranystävä. Hän asuu Ephratassa Pennsylvaniassa. Eläinklinikka ja löytöeläinkoti ovat hänelle tuttuja työpaikkoja. Hän kirjoittaa kirjoja lapsille ja aikuisille. Lisäksi hän toimii Lancaster Sunday News -lehden toimittajana ja on haastatellut mm. Newbery-palkinnon voittajaa Phyllis Reynolds Nayloria ja kirjailijalegenda John Updikea sekä kirjoittanut artikkeleita Britney Spearsin ja N´Syncin konserteista. Hänen perheeseensä kuuluu aviomies ja kolme koiraa: yorkshirenterrieri Jessie, cairnterrieri Molly ja cavalier kingcharlesinspanieli Sophie. Marty Crispin internetsivut: www.martycrisp.com


 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 31 vrk 13 h 35 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5 € Sulkeutuu 31 vrk 13 h 35 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.