Kuvaus

Martyrs - (Blu-ray) (UUDENVEROINEN)  SUOMIJULKAISU!

Marttyyrit perustuu ranskalaisen Pascal Laugierin samannimiseen elokuvatapaukseen (2008). Katsojia ympäri maailman ravistellut elokuva onnistui yhdistämään yksityiskohtaisen väkivallan ja psykologisen jännityksen poikkeuksellisen tasapainoiseksi kokonaisuudeksi.

Piinaavaa kauhua ja vastenmielisiä, mutta oudon vangitsevia raakuuksia tulvinut Marttyyrit on moderni klassikko, joka saa nyt suurimman mahdollisen kunnianosoituksen, kun ohjaajaveljekset Kevin Goetz ja Michael Goetz esittelevät elokuvasta oman, englanninkielisen versionsa.

Tarinan ytimessä on kaksi nuorta, kovia kokenutta naista. He päättävät kostaa heitä vuosia aiemmin kiduttaneille ja hyväksikäyttäneille henkilöille. Seuraukset ovat karmivat tavoilla, joita tuskin osaat kuvitella - edes pahimmissa painajaisissasi..

 

Julkaisuvuosi: 2015

Ohjaus: Kevin Goetz  Peter Michael Goetz

Käsikirjoitus: Pascal Laugier

Näyttelijät; Troian Bellisario  Caitlin Carmichael  Kate Burton  Toby Huss  Bailey Noble  Lexi DiBenedetto  Taylor John Smith
Diana Hopper  Blake Robbins  Peter Michael Goetz  Jenimay Walker  Elyse Cole  Boriana Williams  Carissa Bazler  Brianna Bazler

Kesto:  86 min

Tekstitys:  suomi, ruotsi

K-18

Aluekoodi:  B

2x DVD / Blu-Ray elokuvaa Yksillä Toimituskuluilla. ( Katso myös muut myytävät kohteeni.)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 84 vrk 20 h 11 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

9,90 € Sulkeutuu 84 vrk 20 h 11 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.