Kuvaus

Kuvien DVD suomeksi tekstitettynä ja suomikansin

 

Matkalla ihmisyyden tiellä / Walking with Cavemen - Ihmisen evoluutiokehitys (DVD) uusi ja muoveissa *

Brittiyhtiö BBC:n dokumenttisarja Matkalla ihmisyyden tiellä kertoo ihmisen evoluutiokehityksen historian. Sarja on jatkoa ylistetyille Matkalla dinosaurusten kanssa ja Muinaisten petojen matkassa –dokumenttisarjoille.

Lähde mukaan tutkimusmatkalle ihmisyyden fantastiseen historiaan ja koe millaista oli elää ja kuolla miljoonia vuosia sitten. Tämä ainutlaatuinen sarja kertoo hämmästyttävän tarinan siitä kuinka tunnusmerkillisten ominaisuuksien sekoitus tuotti eläimen, joka tulisi hallitsemaan maailmaa.

Mahtavat erikoistehosteet yhdistettynä uraauurtavaan proteesiopin käyttöön maskeeraustekniikassa herättää henkiin todenmukaisen rekonstruoinnin esi-isistämme, tietokonetekniikan ja uudistuksellisen digitaalitekniikan luodessa aidonmukaisen ympäristön ja olosuhteet, jossa he elivät.

Matkalla ihmisyyden tiellä avaa mahdollisuuden tutkailla esihistoriaamme toiminnan keskipisteessä ja paljastaa kuinka paljon apinamies-esi-isiämme meissä elää tänä päivänä.

Oivalla mitkä ratkaisevat ominaisuudet ovat muokanneet meistä mitä olemme nyt: kuinka kaksijalkaisuus avasi hämmästyttävät mahdollisuudet uusiin taitoihin, kuinka jäännöksiä kaivava yleisosaaja oli paremmin varustettu selviytyjä kuin ajatteleva erikoistuja, kuinka aloimme kiinnostua toistemme ajatuksista ja tunteista, sekä ainutlaatuisen menestyksemme tärkein tekijä: mielikuvitus.

Valmistusvuosi: 2002

Kesto: 1 h 56 min

Bonukset

  • Haastatteluja
  • Trailereita ja TV-spotteja
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 2 vrk 8 h 51 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

19,90 € Sulkeutuu 2 vrk 8 h 51 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.