Kuvaus

Matti Kettunen (toim.): Erätulilta
ISBN: 9519959793
Kustantaja: Kirjapaino Oy Maakunta / Karjalan Maa
Kieli: Suomi
Painovuosi: 1984
Sivumäärä: 147
Sidonta: Sidottu, kovakantinen kansipaperein
Kunto: Hyvä

Muuta: Kansipapereissa pientä kulumaa ja nuhruisuutta.

"Luonto ja erästely puhuttelee syvästi ihmistä. Yhteys luontoon on kestänyt vuosituhansia ja se jatkuu. Sitkeästi se elää meissä. Tätä todistaa "Erätulilta" -kirja. Se kertoo lähinnä pohjoiskarjalaisen ihmisen tunnoista. Sen tarinat elävät välkkyvissä vesissä, avarien vaarojen rinteillä ja osittain koskemattomien korpien sylissä."

Kirjoittajasta (Wikipedia):

Matti Juhani Kettunen (s. 23. helmikuuta 1954 Helsinki) on suomalainen Joensuussa asuva opettaja ja eräkirjailija. Hänen teoksensa ovat pääasiassa luontoa, eränkäyntiä ja kalastusta käsitteleviä kertomuskokoelmia. Teosten tapahtumat sijoittuvat yleensä Pohjois-Karjalaan, Kainuuseen ja Lappiin, erityisesti Tenojoelle.

Kettusen vanhemmat olivat autoilija Antti Kettunen ja kansakoulunopettaja Anja o.s. Vainio. Hän pääsi ylioppilaaksi 1972 ja valmistui luokanopettajaksi 1976 sekä filosofian maisteriksi 1978. Kettunen toimii nykyisin peruskoulun luokanopettajana Joensuun Karsikon koulussa.

Kettusen tekstejä on ilmestynyt myös kokoomateoksissa (Eränkävijä, Erätulilta, Eräjuttuja, Erämiesten matkassa)."

Asiasanat: luonto, luontokuvaus, erä, eräkirjallisuus, korpi, metsä, metsät, vaellus, vaeltaminen, metsästys, metsästäminen, retkeily, kokoomateos, kokoelma, eräretkeily, erämaa, metsä, järvi, joki, tunturi, retkeily, eräelämä, erätaidot, selviytymistaidot, luonnonvaraiset eläimet, kasvit, lintutarkkailu, kalastus, metsästys, luontokokemus, erämaakokemus, erävarusteet, telttailu, nuotio, metsän äänet, eräoppaat, eräoppaat, eräkirjallisuus, eräruoka, luonnonkauneus, ekologinen kestävyys, luontosuhde, luontomatkailu, luontoliikunta, retkikohteet, eräreitit, eräleirit, luontoretket, erätapahtumat, erävalokuvaus, eräkamerat, luontodokumentit, ekosysteemit, luonnon monimuotoisuus, erämaankasvillisuus, erämaaneläimet, luontotutkimus, suojelualueet, erämaansuojelu, luontokirjat, eräoppaat, eräkirjallisuus, retkeilykirjat, luontokuvaus, luontokuvat, erävalokuvat, eräleirit, luontokuvaus, luontokuvat, erävalokuvat, luontoretket, erätietous, erätiede, eräosaaminen, luonnonvarat, luonnonilmiöt, erätaidot, eräkulttuuri, luontolajit

Katso myös muut myynnissä olevat edulliset kirjat ja lehdet!

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 30 vrk 1 h 51 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

10 € Sulkeutuu 30 vrk 1 h 51 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.