Ilmoitus on sulkeutunut

Vantaan Antikvariaatti Oy
Olemme alan suurimpia toimijoita Suomessa. TUOTETIEDOISTA POIKETEN KIRJOJA EI VOI NOUTAA. Toimitamme tilatut tuotteet postin välityksellä hyvin pakattuina. Tiedustelut: huuto@vantaanantikvariaatti.fi, 050 362 6620.

Kuvaus

Matti Klinge : Savo, rajat, papukaija - Päiväkirjastani 2006-2007

Tunnetun kulttuurivaikuttajan keskustelua herättäneen päiväkirjasarjan yhdeksäs osa.

Matti Klinge kertoo muun muassa matkoistaan Venäjälle ja Italiaan sekä pohdiskelee rajojen merkitystä, kirkollista liturgiaa ja Anna Politkovskajan ja Väinö Linnan kaltaisia kulttihahmoja.

Itselleen läheistä ranskalaista aihepiiriä emeritusprofessori sivuaa kertoessaan Chateaubriandista, Brigitte Bardotista, Proustista sekä Viipurista vuonna 1939 evakuoidusta papukaijasta, joka evakkomatkallakin muisti joka aamu sanoa: ”Bonjour, Madame.”

Painovuosi: 2007
Painos: 1.
Sivumäärä: 322
Sidosasu: Sidottu kansipaperein
Kustantaja: Otava

Toimitus: Posti / Nouto

Varastopaikka: 184

Kun tilaat kirjojamme Huuto.netin kautta, saat Huuto.netiltä vastausviestin, joka sisältää maksuohjeet. Pyydämme maksamaan tilauksen viestissä olevien ohjeiden mukaan. Postitamme kirjan heti, kun suorituksesi näkyy tilillämme. Sovittaessa voi tilauksen myös noutaa liikkeestämme Myyrmäestä; tästä on vahvistusviestissä selkeät ohjeet.

Jos tilaat kerralla useampia kirjoja voit pyytää erillisen tilausvahvistuksen, jossa kerromme koko tilauksesi toimituskulut - tämän teemme vain erikseen pyydettäessä. Muutoin toimitaan edellisen ohjeen mukaan.

Yhteydenpito ja tiedustelut: vantaan.huuto@antikka.net / 050 362 6620.

YRITYS

Vantaan Antikvariaatti Oy on alan suurimpia toimijoita Suomessa. Varastossamme on yli 100.000 kirjaa. Kirjojamme on myynnissä myymälässämme Myyrmäessä sekä Antikka.netissä ja Huuto.netissä. Osallistumme myös alan messuille.

Lisätietoja: Vantaan Antikvariaatti
 


Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

10 €
Ilmoitus on sulkeutunut 22.2.2018 2:05

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.