Kuvaus

Ylellinen Mediflow vesityyny on kehitetty alunperin kroonisista niskavaivoista kärsiville henkilöille. Johns Hopkins University`n School of Medicine on tehnyt tutkimuksia Mediflow vesityynystä sekä useista muista tyynyistä. Tutkimustulokset kertovat yksiselitteisesti, että Mediflow vesityynyn avulla koehenkilöiden niska-hartiaseudun vaivat sekä aamuisin ilmenevät kivut ja jäykkyys olivat selkeästi vähentyneet ja heidän yöunensa oli huomattavasti laadukkaampi.

Vedellä täytetty tyyny on herätessäsi samassa paikassa kuin nukkumaan käydessäsi, eikä tyynyä tarvitse möyhiä tai taitella pään alle. Unen laatu paranee kun uni ei ole katkonaista.

Mikä vesityyny on?

1. Mediflow vesityynyn ylellisen pehmeä hypo-allergeeninen DuPont-polyesterikerros antaa korkealuokkaisen nukkumismukavuuden.

2. Mediflow vesityynyn lämmöneristyskerros estää kehon lämpötilan laskemista yön aikana pään, hartioiden ja niskan alueelta. Tämä on tärkeä ominaisuus tyynyn mukavuutta ajatellen

3. Mediflow vesityynyn perustana oleva vesitasku mukautuu nukkujan liikkeisiin yön aikana. Yksinkertaisten ohjeiden avulla tyyny on helppo täyttää ihanteelliseksi jokaisen nukkujan yksilöllisiin tarpeisiin – soft, medium tai firm. Patentoitu Mediflow vesityyny on korkealaatuinen, ylellinen tyyny, jonka voi säädellä yksilöllisesti sopimaan jokaiselle. Ainutlaatuinen veden ja pehmeän hypoallergeenisen kuidun yhdistelmä sekä lämpöä eristävä kerros takaavat syvän ja virkistävän yöunen.

Tyynyn mitat 51 x 71 x 13.5 cm.

Terveystuotteiden verkkokauppa:
www.labtex.fi

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 13 h 30 min 12 s
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.