Ylläpito on sulkenut ilmoituksen.

Kuvaus

*Huom. Säästäthän kaikkien aikaa ja luet kohteen tiedot huutaessasi. Postitus- ja toimituskulut näkyvät kohteen kuvauksessa vähän kuntoarviosta alaspäin. Postitan yleensä kohteen/kohteet 1-2 viikossa ostajan maksusuorituksesta. Jos kohteen saantiin liittyy kiire, tarkista yksityisviestillä/sähköpostilla lähettämisen onnistuminen ennen huutoasi. En yleensä reagoi kohteissa oleviin nimimerkkikysymyksiin. Jos sinulla on jotain asiallista kysyttävää kohteesta, niin ole ystävällinen ja lähetä kysymyksesi suoraan palautesivullani näkyvään sähköpostiosoitteeseen. Ota myös huomioon, että luen sähköpostini usein vain muutaman kerran viikossa, joten vastaus ei välttämättä tule nopeasti. Moni toimitusehtoihin liittyvä asia on neuvoteltavissa, kunhan se tapahtuu etukäteen.*


Tekijä: Nevanlinna, Arne.
Nimeke: Meidän sota : muistiinpanoja nuoren miehen retkistä Suomessa, Venäjänmaalla ja vähän Ruotsissakin vuosina 1943-45 / Arne Nevanlinna.
Julkaistu: Porvoo ; Helsinki ; Juva : WSOY, 1995.
Ulkoasu: 322 s. ; 21 cm.
ISBN: 951-0-20200-2 (sid.)
Kohdehenkilö: Nevanlinna, Arne.
Asiasana: päiväkirjat (ysa)
sotilaat (ysa)
jatkosota (ysa)

Kohteen suuntaa antava kuntoluokka asteikolla 1-10 on 8-9. (Asteikkoselitys alempana. Jos kohteesta on kuva, niin klikkaa tarvittaessa hiirellä sitä suuremmaksi, jotta näet kuvan paremmin.)

Muuta mainittavaa kohteesta:

Hakusanoja: 

Kohteen postitus- ja toimituskulut: 7 euroa.

Huom. Selvyyden ja turhan sähköpostiviestinnän vuoksi en tee postitus-ja toimituskuluyhdistelyjä kirjeissä lähetettävistä kohteista, ellei siitä ole sovittu ennen huutoja. Kohteisiini merkityt toimitusmaksut ovat jokaisen kohteen kohdalla siis erikseen voimassa. Postitus- ja toimituskulut eivät kuitenkaan koskaan ylitä yhteensä 10 euroa, vaikka huutaisit kuinka monta kohdettani tahansa, jos ne lähetetään samalla kertaa. Kohteiden ei tarvitse välttämättä sulkeutua samana päivänä tai edes samalla viikolla. Maksimiyhteishinta koskee myös kirjelähetyksiä, jos niiden lähettäminen on järkevämpää kuin paketin (poikkeuksena jos jossain kohteessa on lähetyskuluiksi yli 10 euroa harvinaisesti erikseen mainittu, se kohde ei sisälly tämän tarjouksen piiriin).

Tilinumeroni tulee sulkeutumisviestissä. 99,9% tapauksista kohteessa on postitus- ja toimituskulut mainittu (ovat yleensä kuvauskentässä muiden kohdetietojen kanssa, eivät alhaalla erillisessä kentässä). En laita erikseen turhaa sähköpostia muuten kuin tarvittaessa 2+ viikon kuluttua muistutusmielessä, maksulla ei ole hengenhätää eikä siitä tarvitse välttämättä erikseen viestiäkään laittaa.

Vanhat ennen sotaa painetut tZaikatemppukirjat, DZisney-postikortit 1930-1950-luvuilta, DZisney-kZuvakirjat 1930-1950-luvuilta, LZiuska TZex WZillerit 1953-1965, täydet tai lähes täydet p.Zrukumikuvasarjat 1930-1980-luvuilta, AZrabian DZisney-aiheiset astiat 1930-1950-luvuilta (MZikki HZiiri & LZumikki) sekä AZrabian HZannu ja KZerttu -sarjan astiat kiinnostavat ja voivat kelvata rahan sijasta maksuksi kohteistani, jos arvosta päästään yksimielisyyteen.

 

 

Kaupankäyntiehtoni ja yleisiä lisätietoja:

Tärkeä: Katso myös profiilini/palautesivuni, sillä siellä saattaa olla ilmoitus esim. matkoilla olosta tai jostain muusta sellaisesta oleellisesta kaupankäyntiin liittyvästä seikasta, joka ei ole ehtinyt taikka päässyt automaattiuusinnan vuoksi kohteen tietoihin sen laittohetkellä. Toki ymmärrän, että alla on tekstiä paljon, mutta jos et sitä viitsi lukea, niin ymmärtänet, ettet voi valittaa myöhemmin sellaisesta, mikä on selkeästi etukäteen kerrottu. Alla olevat tekstit kertovat siis pääsääntöiset myyntiehtoni, mikä ei tarkoita sitä, etteikö niistä voisi poiketa, jos asioista neuvotellaan ennen huutoa tai ostamista. Jos huutaja/ostaja ei ole neuvotellut jostain kaupankäyntiin liittyvästä toimintatavasta ja saanut siihen hyväksyntääni ennen huutoaan/ostamistaan, niin katson hänen hyväksyneen myyntiehtoni. Jos myyntiehdoissani on jotain sellaista, mitä et halua hyväksyä etkä siitä etukäteen neuvotella, niin yksinkertaisesti: älä tee tarjousta/ostoa kohteistani! En vastaa kadonneista postilähetyksistä. Postikuljetuksen aikana kohde ei ole enää minun omistuksessani eikä näin ollen vastuullani, koska en voi mitenkään valvoa kolmannen osapuolen toimintaa. (Paketeista jää koodi, jolla sälyttää hukkuminen Itellan vastuulle, mutta kirjeistä ainoastaan siinä tapauksessa, että ostaja haluaa erikoispalveluna maksaa lähetyksen kirjaamisen.) Hukkuminen näyttää kuitenkin olevan aika harvinaista, sillä monivuotisen Huutonetti-kaupankäyntini aikana olen lähettänyt parituhatta postilähetystä, joista yhden on väitetty hukkuneen.

Pistevaatimus: Yleensä kohteissani on pistevaatimus ostajalle. Jos et pysty huutoa tekemään ja silti haluat tehdä kauppaa, niin ota yhteyttä yksityisviestillä tai sähköpostilla (sähköpostiosoite omissa tiedoissani palautesivullani). Huomioi, että vastaan vain sellaisille, joiden viesti sisältää heidän oman sähköpostiosoitteensa ja/tai puhelinnumeronsa.

Kohteen sulkeutuminen: Pääsääntöisesti kohteeni sulkeutuvat niihin merkittyinä aikoina, mutta saatan joskus sulkea kohteen aikaisemmin.

Kuntoluokittelustani: Kohteen ikä on otettu huomioon, joten esim. 50 vuotta vanha kirja tai lehti saa hieman helpommin arvosanan 8 kuin esim. muutaman vuoden vanha julkaisu. En ole pitkään aikaan antanut arvosanoja 10, 9-10, 9 millekään kohteelle, siistissä / erinomaisessa kunnossa olevat kohteet saavat 8-9, myös nekin jotka ovat kuin painokoneesta. Kuntoluokittelu on suhteellista ja jokaisella on oma mielipiteensä asioista. Usein on muutama sana numeron jälkeen selittämässä kuntoa/vikoja.

Kaikki huutokauppaamani kohteet ovat pääosin kuntoluokissa 6-10 (ks. myös kuva klikkaamalla sitä tarvittaessa suuremmaksi) eikä niistä puutu mitään, ellei siitä ole erillistä mainintaa. Ainoastaan poikkeustapauksessa huonommassa kunnossa ja silloinkin kyse täytyy olla jostain harvinaisuudesta, sillä mielestäni kuntoluokat 1-5 kuuluvat tavallisissa kohteissa roskikseen. Myös mikäli jostain käsittämättömästä syystä myynnissä on kirjaston poistokirja (joiden omaan hyllyyn laittaminen voi saada oikeutuksen vain esim. keräilyharvinaisuustapauksissa), se on selkeästi merkitty. Vuosikymmeniä vanhoissa lehdissä tai kirjoissa arvosana 7 tarkoittaa suhteellisen normaalia käytettyä kappaletta pikkuvikoineen, arvosana 8 tarkoittaa jo varsin hyväkuntoista. Entisen omistajan nimi, omiste, leima, hintalappu jne. ovat varsinkin vanhemmissa kirjoissa tavanomaisia ja "pikkujuttuja", joita ei ole erikseen välttämättä mainittu. Mikäli tällainen on sinulle tärkeää ja vaikuttaa ostopäätökseesi, varmista asia ennen huutoasi.

Pääsääntöinen myyntitapani: Jollei muuta ole ennen mahdollisen huudon tekemistä erikseen sovittu, niin maksu ensin pankkitililleni ja huutokohde sen jälkeen Itellan (Posti) kuljetettavaksi tavallisena postilähetyksenä, kirjeenä/maksikirjeenä yleensä toisessa luokassa tai postipakettina. Muista lähetystavoista (Esim. smartpost, postiennakko, Matkahuolto, nouto tai helikopterikuljetus) on ehdottomasti sovittava ennen huudon tekemistä kohteisiini.

Ostaja maksaa lisäksi huutokohteen (-kohteiden) lähettämisestä koituvat postitus- ja toimituskulut.
Pääsääntöisesti ne ovat merkitty kohteeseen (ovat yleensä kuvauskentässä muiden kohdetietojen kanssa, eivät alhaalla erillisessä kentässä). Kohteessa voi olla myös merkintä "Ei postituskuluja" tai "Ei pk", jolloin postitus- ja toimituskulut luonnollisesti sisältyvät huutohintaan.
Postitus- ja toimituskulut eivät kuitenkaan koskaan ylitä yhteensä 10 euroa, vaikka huutaisit kuinka monta kohdettani tahansa, jos ne lähetetään samalla kertaa. Kohteiden ei tarvitse välttämättä sulkeutua samana päivänä tai edes samalla viikolla. Maksimiyhteishinta koskee myös kirjelähetyksiä, jos niiden lähettäminen on järkevämpää kuin paketin. (Poikkeus: Jos jossain kohteessa on lähetyskuluista yli 10 euroa harvinaisesti erikseen mainittu, se kohde ei sisälly tämän tarjouksen piiriin.) 10 euron postitus- ja toimituskulut tarkoittavat sitä, että kohde/kohteet lähetetään postipakettina, jolloin ostaja saa myös sähköpostitse lähetystunnuksen.
Kohteet lähetetään lähtökohtaisesti halvimmalla mahdollisella tavalla, ottaen huomioon kohteen pysymisen siinä kunnossa kuin se myyntihetkellä on. Saatan käyttää isommissa lähetyksissä "huutopakettia" eikä sen vastaanottaminen vaadi erikoistoimenpiteitä ostajalta. En käytä "smartpostia", sillä mm. se vaatii lähettäjältä erikoistoimenpiteitä. Jotkut ihmiset iskevät kohteen kuoreen ja sen postiin ilman minkäänlaista suojaa/pehmustetta, mutta voit huoleti olettaa, ettei niin ole asian laita ostaessasi tältä tunnukselta, niinpä paljon positiivisia palautteita onkin tullut pakkaamisesta. Kuitenkin jos ostaja haluaa itse joitain erikoispalveluja tai -lisäpalveluja, esim. kirjauksen, särkyvänä lähettämisen tai vakuutuksen, niin niistä on neuvoteltava etukäteen ja mahdolliset lisäkulut lisätään huutohintaan.
Myyjän lisäehtona, josta voi tarvittaessa toki neuvotella, kuitenkin on, että kohteen vastaanottopaikka sijaitsee Suomen aluerajojen sisäpuolella. Kaikkien huutajien, jotka siis haluavat mahdollisen voittohuutonsa lähetettävän Suomen aluerajojen ulkopuolelle, on sovittava huuto-oikeudestaan ja mahdollisista voittohuudon lähetys- ym. kuluista ennen huutonsa tekemistä.

Yhteydenotto: Jos ostaja maksaa huutonsa kohtuullisessa ajassa, niin pelkkä maksuilmoitus riittää, sekin toki vapaaehtoista. Jos maksu kestää kauan, niin on kohteliasta ilmoittaa siitä. En siis oleta ostajan maksavan huutoaan millään hirveällä kiireellä, mutta on mukavampi tietää, että itse kauppatapahtuma on selvä. Mikäli kohteessa ei ole postitus- ja lähetyskuluja jostain syystä mainittu, pyrin lähettämään tiedon ripeästi. Mikäli ei mitään kuulu tai jokin asia on epäselvä, ota yhteyttä sähköpostilla.

Postitusaikataulu: Postitusaika on lähtökohtaisesti 1-2 viikkoa maksusta (kohteita postitetaan kerralla ja n. kerran viikossa), joskus voi kestää kauemminkin, mutta käytännössä tuo 14 pv ei ole ylittynyt pariin vuoteen. Jos huudettavalla kohteella on sen saamisen suhteen kiire, tarkista nopean postituksen onnistuminen yksityisviestillä/sähköpostilla ennen huutoasi (sähköpostiosoite omissa tiedoissani palautesivullani).

Nouto: Vain poikkeustapauksissa (yleensä yli 50 euron kaupoissa) sekä vain ja ainoastaan jos siitä on sovittu ennen huutoa ja aikataulut sovitettavissa helposti yhteen. Sama koskee kauppakohteen tai -kohteiden tuomista jonnekin.

Palautelinjani: Arvostan palautteita ja toivon, että jokaisesta tekemästäni kaupasta molemmat osapuolet saavat ilman eri pyyntöjä totuudenmukaisen palautteensa. Myyjänä annan usein palautteen postitettuani kohteen. Palautteet annan kuitenkin joskus nopeasti ja joskus hitaasti, joskus esim. kerran kuukaudessa kaikki kerralla.

Tämä "kohdepohjaromaaniversiopäivitys" on otettu käyttöön 4.8.2013. Tekstiä on selkeytetty ja muutamaa asiaa korostettu/tarkennettu. Vanhoissa kohteissa olevat toimitusehdot jne. totta kai edelleen voimassa, tuhansia kohteita ei ruveta muokkaamaan, ennen kuin uudelleenjulkaisukerrat on käytetty loppuun. Minä-muoto teksteissä on suhteellista, sillä loppuvuodesta 2011 alkaen on esim. kirjeenvaihdon ja postituksen tehnyt tässä isän ja pojan harrastuksessa nuorempi osapuoli. Tässä parin keräilijän kirjahyllynsiivouksessa ja "ylimääräisten" teosten poistamisprojektissa uusia kohteita listataan koko ajan (käytännössä tahti on ollut keskimäärin 50+ viikossa jo useamman vuoden ajan). Eli jos nyt löysit jotain kiinnostavaa, löydät sitä todennäköisesti myöhemmin uudelleen.

T. S. & R.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

10 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 18.2.2018 1:14
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 10 palautepistettä.

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.