Tuote on myyty käyttäjälle Tombii hintaan 41 €

Kuvaus

Kyllä minulla oli toinenkin valkoinen maisteri myynnissä. Tämä on punainen versio samasta figuurista Meister Mazda RX-8.

Figuuri on kaikin puolin todella hyvässä kunnossa. Mukana on tulee myös pyssy, mutta se ei näy kuvissa kun olin vahingossa laittanut sen toisen (valkoisen) Meisterin laatikkoon. Huomasin sen vain tässä kun valkoinen Meisteri ostettiin minulta niin tarkistin sen laatikon sisällön.

Tältä vain puuttui muutama juttu ja on yksi haitta. Puuttuvat jutut olivat ohjeet ja muu paperisälä. Kopioin ja tulostin ne silti toiselta Meisteriltä jolla oli kaikki tallessa. Haitta on laatikon ikkunassa läpinäkyvässä muovissa on halkeama.

Vaikka tämä on punainen versio niin Takara ei alkanut vaihtamaan laatikon takakuvaa Meisterista punaiseksi. Se ei  haittaa koska näin  pystyin kopioimaan valkoisen Meisterin ohjeet ja kortin tälle. Skannasin, asettelin ja tulostin tuon valkoisen Meisterin papereiden avulla puuttuvat paperit punaiselle Meisterille.

Komealta näyttävä ja vakuuttavalta tuntuva 1/24 kokoskaalan ja metalliosien ansiosta tämäkin Meister!
Tässä transformerissa automuodossa on myös takapenkit!

Ratti ja kuljettajan paikka on vänkärin puolella kun tämä on japanilainen versio Meisterista.


HOX!
Tuon mukana tulevan laatikon koko 11cmx11cmx22cm eli ei mahdu s-kokoiseen pakettiin, jos haluaa pahvilaaation ja suojaakin ympärille.
Se lähtee tästä syystä Postin m-kokoisena pakettina ja niin että siihen lykätään mukaan myös sopivasti pehmusteita ja suojaa tämän meisterin ympärille. Useamman oston kanssa voidaan yhdistellä tai samoilla postikuluilla laittaa useamman kohteen tulemaan niin vilkaisethan muutkin kohteeni. ;)

 

 

 

Hakusanoja: Punainen red transformer autobot autobotti leikki lelu lelut figuuri figu metalli metal toys toy leikki auto urheiluauto sportcar sport metallinen metal robotti robot robo skaala scale 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


41 €
Ilmoitus on sulkeutunut 21.4.2024 12:57
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.