Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

MIB – Miehet mustissa (2DVD)

Rajoitettu erikoispainos!
He ovat universumin parhaiten varjeltu salaisuus. Agentit "K" (Tommy Lee Jones) ja "J" (Will Smith) ovat MIB - Miehet mustissa. Heidän työnantajansa on hyvin rahoitettu, mutta sitäkin salaisempi hallituksen elin joka vastaa Maahan muuttavien avaruusolioiden siirtolaispalveluista ja säännöksistä.

He ovat paras, viimeinen ja ainoa puolustuksesi. He työskentelevät salaa ja pukeutuvat mustiin... He ovat MIB - Miehet mustissa - ja he suojelevat meitä avaruuden hörhöiltä.

Ohjaus: Barry Sonnenfeld

Näyttelijät: mm. Will Smith, Tommy Lee Jones, Linda Fiorentino, Vincent D’Onofrio

Tekstitykset: Suomi, Ruotsi, Englanti ja 15 muuta


MIIB – Miehet mustissa 2 (2DVD)

Rutiinitehtävällä oleva Agentti J (WILL SMITH) saa vihiä Serleena-nimisen avaruushirviön pirullisesta suunnitelmasta. Seksikkääksi alusvaatemalliksi naamioitunut Serleena (LARA FLYNN BOYLE) on uhka koko maailmankaikkeudelle. Serleenan laittaessa mustanpuhuvan turvallisuusorganisaation kuulat sekaisin, Agentti J tietää, että nyt tarvitaan parhaat mahdolliset voimat kehiin. Agentti J päättää hakea eläkkeelle siirtyneen vanhan oppi-isänsä Agentti K:n (TOMMY LEE JONES) jälleen mukaan remmiin. Agentti K ei vaan ole enää mikään agentti, vaikka valtion hommissa onkin. K on töissä postissa, eikä muista tuon taivaallista vanhoista seikkailuistaan. Mutta kun täytyy jälleen pelastaa maapallo, galaksi ja saman tien koko universumi, vanhalle ketulle löytyy taas käyttöä. Lasit silmille, kovat piippuun ja lopun jo arvaakin ...

Futuristisen, järkyttävän kokoisen asearsenaalin avulla agenttiparivaljakko K ja J käyvät jälleen taisteluun ulkoavaruuden roskasakkia vastaan! Tämä uskomattoman suositun MEN IN BLACK -superhitin jatko-osa lunastaa fanien hurjimmatkin odotukset ja korottaa panoksia entisestään. Tällä kertaa on Tommy Lee Jonesin ("Space Cowboys") vuoro olla hiukan pihalla, kun Will Smithin ("Ali", "Pahat Pojat") esittämä Agentti J alkaa kouluttaa entistä opettajaansa. Linnunradan viileintä menoa luvassa!

Ohjaus: Barry Sonnenfeld

Näyttelijät: mm. Will Smith, Tommy Lee Jones, Lara Flynn Boyle, Johnny Knoxville

Tekstitykset: Suomi, Ruotsi, Englanti ja 17 muuta


MIB3 – Men in Black 3 (DVD)

Men in Black 3 -elokuvassa agentit J (Will Smith) ja K (Tommy Lee Jones) palaavat... ajassa taaksepäin. J on nähnyt 15 Men in Black -vuotensa aikana selittämättömiä asioita, mutta edes avaruusoliot eivät hämmennä häntä yhtä paljon kuin hänen vaitelias mutta ironinen kumppaninsa. Kun K:n elämä ja koko planeetan kohtalo ovat vaakalaudalla, agentti J:n täytyy matkustaa ajassa taaksepäin saadakseen asiat oikeille raiteille. J saa selville maailmankaikkeuteen liittyviä salaisuuksia, joista K ei ole koskaan maininnut hänelle – salaisuuksia, jotka paljastuvat J:n lyöttäydyttyä yhteen nuoren agentti K:n (Josh Brolin) kanssa pelastaakseen työtoverinsa, virastonsa ja ihmiskunnan tulevaisuuden.

Ohjaus: Barry Sonnenfeld

Näyttelijät: mm. Will Smith, Tommy Lee Jones, Josh Brolin, Jemaine Clement

Tekstitykset: Suomi, Ruotsi, Englanti ja 6 muuta

Postikulut sisältyvät hintaan.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


16 €
Ilmoitus on sulkeutunut 18.5.2024 11:26
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.