Kuvaus

[W0615]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI.

HYVÄSSÄ iskussa oleva nidottu opus USKOTTOMUUDEN / NAIMISEN / PETTÄMISEN JA IHMISEN PSYYKKEESTÄ kiinnostuneiden ystäville.

KATSO MYÖS MUUT KOHTEENI, SILLÄ LAITAN TÄNNE NYT MYYNTIIN PALJON MUITA VASTAAVIA KIRJOJA ja toistaiseksi PK:lla 6.95e SAA TULEMAAN 10 KG tavaraa.
 

Merete Mazzarella: Uskottomuuden houkutus

Uskottomuudesta puhutaan ja vaietaan. Aihe koskettaa - jos ei sinua niin sitten naapuriasi.Voiko eroottista jännitystä ja kotoista läheisyyttä yhdistää? Entä vapautta ja turvallisuutta? Ja mitä me oikeastaan tarkoitamme, kun puhumme aviollisesta rakkaudesta? Mazzarella ei anna yksioikoisesti vastauksia vaan esittää myös innostavia kysymyksiä.Uskottomuuden houkutuksessa Merete Mazzarella tarttuu aiheeseen, joka pitää otteessaan. Hän analysoi tarkkanäköisesti ja huumorilla avioliiton tehtäviä eri aikoina ja eri kulttuureissa. Jäljittelemättömään tapaansa Mazzarella perustaa pohdintansa maailmankirjallisuuden klassikoihin ja nykykirjallisuuden mestariteoksiin. Ajatusvirtaa ryydittää psykologien ja terapeuttien kokemusperäinen tieto.

2. painos

suomentanut Kaarina Ripatti

GGP Media GmbH, Pösneck, Saksa

GIGOLO - NYMFOMAANI - EROTOMAANI - SEKSIMAANIKKO - HIMONUSSIJA - NAIMINEN - SEKSI - SEX - EROTIIKKA - PORNO - SALARAKAS - SALASUHDE ERI KULTTUUREISSA

VOITTOHUUTO ja PK. 1,90e TILILLE ja TUOTE POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 04/17, 01/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

2,95 €
tai
Sulkeutuu 48 vrk 20 h 12 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

2,95 € Sulkeutuu 48 vrk 20 h 12 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.