Tuote on myyty käyttäjälle Marollis hintaan 39 €

Kuvaus

Michael Kors Bedford crossbody-laukku, musta

Michael Korsin kiiltäväpintainen nahkainen crossbody-laukku, jossa on kaksi erillistä vetoketjullista osiota ja keskellä kolmas tasku nepparisululla. Laukku on jo useamman vuoden vanha, mutta silti erittäin kaunis, sillä jo valmiiksi tekstuurinen nahka on patinoitunut upeasti. Kullanväriset metallidetaljit, joissa ei juurikaan käytön jälkiä. Sisällä vetoketjullinen tasku sekä korttitaskut ja kaunis MK logo-vuoraus. Saatu aikoinaan lahjaksi, ollut jonkin verran käytössä ja nyt ollut pitkään käyttämättömänä säilössä vaatekaapissa. Mukana alkuperäinen pölypussi. Kyseistä laukkua ei ilmeisesti ole enää pitkään valmistettu.

Vetoketjut ovat täysin ehjät, mutta voivat tuntua jäävän herkästi jumiin ollessaan kiinni. Ne lähtevät kuitenkin auki hellävaraisestikin, kunhan ovat oikeassa asennossa. Vetoketjuja voisi olla hyvä käyttää suutarilla, mikäli tämä haittaa käyttöä. Tämä ongelma huomioitu laukun hinnassa.

  • Malli: Bedford Double Zip Medium Leather Crossbody Bag
  • Mitat: 25 x 16 x 9 cm
  • Väri: Musta kullanvärisillä detaljeilla
  • Ominaisuudet: Kaksi vetoketjullista osaa, keskellä kolmas nepparisululla. Irroitettava olkahihna

Tietoa minusta

Kotini on puhdas, hajusteeton ja savuton eikä meillä ole kotieläimiä. Perheeni on aikeissa muuttaa, joten myyn pikku hiljaa pois täysin käyttämättömiä tai vain vähän käytettyjä vaatteita ja tavaroitamme. Katsothan siis muutkin kohteeni täältä: https://www.huuto.net/haku/sellernro/1915734

Avainsanat: Michael Kors, nahkalaukku, olkalaukku, crossbody

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


39 €
Ilmoitus on sulkeutunut 23.3.2024 15:07
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.