Kuvaus

HUOMIO! EI POSTITUSTA! (No shipping!!)

MICHAEL MONROE (+ Various Artists): High Voltage Show #90-10 for broadcast the week of March 5, 1990 -2LP (Westwood One Radio Networks – HV 90-10)

Molemmat vinyylit hyvässä kunnossa. Samoin ohjelmalehtinen. Tässä Yhdysvaltalaisille Westwood One radioasemille vuonna 1990 tehdyssä julkaisussa ei ollut lainkaan kuvakansia, vaan ne lähetettiin radioasemille läpinäkyvässä suojamuovissa.

Tämä tupla LP sisältää "High Voltage" radio-ohjelman 5.3.1990 lähetyksen mainoksineen ja juontajien välispiikkeineen.

Ensimmäinen LP sisältää puolet 1 ja 3 ja toinen LP puolet 2 ja 4. Näin levypuoliskot jakaen koko ohjelma on ollut helpompi ajaa lähetykseen, kun levyn puolen päättyessä on samantien pystytty jatkaa lähetystä toisella levysoittimella ilman, että puolen kääntämiseen kuluisi aikaa.

Kolme ensimmäistä levyn puolta sisältävät eri bändien biisejä ja välimainoksia. Mukana mm. Mötley Crue, Great White, Britny Fox, Deep Purple (3 biisiä), AC/DC, Keith Richards, Ozzy Osbourne, Guns N Roses.

Neljäs levyn puolisko on sitten omistettu kokonaisuudessaan Hanoi Rocks vokalisti Michael Monroe'n live esiintymiselle. Kyseessä lähetyksen päättävä "LIVE VOLTAGE" osio, joka sisältää Michael Monroe'lta viiden biisin livesetin.
"Lookin' At Me"
"Man With No Eyes"
"Thrill Me"
"Not Fakin' It"
"Dead, Jail Or Rock'N'Roll"

Kuvista näkee levyjen (radiolähetyksen) sisällön kokonaisuudessaan.

Ei postitusta!

Nouto Helsingin Etelä-Hermannista (Sörnäistenkatu 8). Kalasataman, kuten myös Sörnäisten metroasemilta matkaa n. 500m. Arkisin tavoitettavissa iltaisin. Viikonloppuisin paremmin.

Jos haluat tulla katsastamaan levyn jo ennen huutoa, niin ota yhteyttä sähköpostitse:
Gmail.com osoite. Ennen @-merkkiä oleva alkuosa on: pmakkon

Ei postitusta, sorry. I'M SORRY, NO SHIPPING!

Huomio! Ethän huuda tuotetta, jos et voi lunastaa ja noutaa sitä. Huutonet veloittaa jokatapauksessa välityspalkkion ostetuista tuotteista. Kiitos :) . Jos haluat tutustua tuotteeseen ennen huutoa, se onnistuu kyllä.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
199 €
Sulkeutuu 13 h 44 min 11 s
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 199 € Sulkeutuu 13 h 44 min 11 s

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.