Kuvaus

Mies Hevosena - A Man Called Horse DVD.

Valmistusvuosi: 1970
Tekstitys: suomi, ruotsi,...
Takakannen kuvaus: suomi

"Mies Hevosena" on vuonna 1970 julkaistu lännenelokuva, jonka on ohjannut Elliot Silverstein. Elokuva perustuu Dorothy M. Johnsonin samannimiseen novelliin. Tarina kertoo englantilaisesta aristokraatista, John Morganista (Richard Harris), joka joutuu vangiksi Lakota-intiaanien heimoon ja kokee kulttuurin muuttavan matkansa.
Tarina alkaa, kun John Morgan matkustaa 1800-luvun alun Yhdysvaltoihin tutkiakseen luonnonvaroja. Hänen matkansa kuitenkin keskeytyy, kun hän joutuu vangiksi Lakota-intiaanien toimesta. Aluksi hän on kauhistunut heidän tapoistaan ja elinoloistaan, mutta vähitellen hän alkaa ymmärtää heidän kulttuuriaan ja tapojaan.
John Morgan joutuu läpikäymään monia koettelemuksia ja rituaaleja todistaakseen itsensä heimon jäseneksi. Hän oppii elämään intiaanien kanssa, omaksumaan heidän tapansa ja tulee tunnetuksi nimellä "Horse". Hänen asemansa yhteisössä kasvaa, kun hän osoittaa rohkeuttaan ja voimiaan intiaanien rituaaleissa.
"Mies Hevosena" tarjoaa realistisen ja usein karun kuvauksen intiaanikulttuurista ja heidän perinteistään. Elokuva tutkii myös kulttuurien törmäystä ja John Morganin sisäistä matkaa identiteettinsä löytämiseksi. Richard Harris tekee vakuuttavan roolisuorituksen päähenkilönä ja tuo elokuvaan syvyyttä ja tunteita.
Elokuvan visuaalinen toteutus on vaikuttava, ja se tarjoaa upeita maisemia ja autenttisia intiaaniperinteitä. Se osoittaa kunnioitusta intiaanikulttuurille ja tuo esiin heidän arvonsa ja elämänfilosofiansa. "Mies Hevosena" on vaikuttava lännenelokuva, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja koskettavan näkökulman intiaanien elämään villin lännen ajalla.

Katso myös muut kohteeni!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 103 vrk 6 h 41 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

6,30 € Sulkeutuu 103 vrk 6 h 41 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.