Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Tässä tarjolla miesten harmaa fleecepusero, jonka koko on miesten M. Valmistaja on ”Made By Order Casuals”. Pusero on käyttämätön.  Olen saanut sen aikoinaan saanut työnantajalta, mutta se on liian suuri.

Tarkemmat mitat: hartialeveys 63 cm, kainalonympärys 130 cm, pystykaulus 10 cm, hihan ylämitta 62 cm, alapuolen mitta 47 cm. Harmaassa vaatteessa on pienellä punaisella sekä edessä että niskassa teksti ”Amer Group No 1 in Sports”. Tämä oli siis ennen kuin konserni myytiin kiinalaisille. Edessä on kummallakin sivulla vetoketjullinen tasku.

Maksu toimituskuluineen (matkahuoltopakettina 67,85 euroa) tilille, ja paketti lähtee pikaisesti matkaan. Noutokin käy erikseen sovittavana ajankohtana Tuusulasta Hyrylän keskustasta.

Katso muutkin myyntikohteeni, miesten paitoja, puseroita ja solmioita, naisten sekä nuorten vaatteita, käsi- ym. laukkuja, asusteita, huiveja, nahkavöitä, miesten ja naisten kenkiä, kodin käyttöesineitä, koriste-esineitä, tauluja, mattoja, värillistä lasia, kirkasta lasia, keramiikkaa, kupariesineitä, erilaisia keräilykohteita, säilöntäastioita, kaulakoruja, pitsi- ym. pöytäliinoja ja pienten lasten erilaisia rakennuspalikoita. Yhdistelen postituksia.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
12 €
Ilmoitus on sulkeutunut 23.4.2024 22:38
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.