Tuote on myyty käyttäjälle lkoi hintaan 11 €

Kuvaus

Tässä tarjolla miesten kevyt toppatakki Dressmann, koko XL Takissa on molemmilla sivuilla vetoketjulliset taskut ja 6 cm:n pystykaulus. Pintamateriaali sekä vuori ovat polyamidia, Toppauksessa on 90 % untuvaa ja10 % höyhentä. Hoito-ohjeet vaatteessa.

Maksu toimituskuluineen (matkahuoltopakettina 6,80 euroa) tilille, ja paketti lähtee pikaisesti matkaan. Noutokin käy erikseen sovittavana ajankohtana Tuusulasta Hyrylän keskustasta.

Katso muutkin myyntikohteeni, miesten paitoja, puseroita ja solmioita, naisten sekä nuorten vaatteita, käsi- ym. laukkuja, asusteita, huiveja, nahkavöitä, miesten ja naisten kenkiä, kodin käyttöesineitä, koriste-esineitä, tauluja, mattoja, värillistä lasia, kirkasta lasia, keramiikkaa, kupariesineitä, erilaisia keräilykohteita, säilöntäastioita, kaulakoruja, pitsi- ym. pöytäliinoja ja pienten lasten erilaisia rakennuspalikoita. Yhdistelen postituksia.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
11 €
Ilmoitus on sulkeutunut 23.2.2024 12:48
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
26.12. klo 10:09

Hei, saisiko takin pesuohjeesta tarkempaa kuvaa? Muistatko yhtään, milloin takki on hankittu tai sen tarkempaa mallinimeä?

26.12. klo 11:58

Pesu on 40 astetta. Muut ohjeet vaatteessa. Mitään merkkiä tai mallia ei ole ; niskassa on tksti Well dressed Dressmann Since 1967. Mieheni kuoli elokuussa 2022. Takki hankittiin hänelle seuraavaa syksyä varten, mutta hän ei sitä siis ehtinyt käyttää.