Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Miia Halme-Tuomisaari: Kaikki kotona
Alaotsikko: Kun korona mullisti maailmamme
ISBN: 9789523543157
Kustantaja: Kirjapaja
Kieli: Suomi
Painovuosi: 2020
Sivumäärä: 138
Sidonta: Nidottu, pehmeäkantinen
Kunto: Erinomainen

"Koronapandemian myötä tuntematon ja epävarma vyöryivät elämäämme. Tuttu arki katkesi, ja tuntui, että kaikki on poikkeuksellista. Käynti lähikaupassakin oli yhtäkkiä vaarallista.

Korona on ollut pakkopysähdys, mutta poikkeusjaksona se on tarjonnut myös peilin sille, mitä pidämme elämässämme normaalina. Mitä korona-aika kertoo meille itsestämme, maailmasta tai käsityksistämme hyvästä, mielekkäästä elämästä? Voiko arki joskus jatkua kuin mitään ei olisi tapahtunut? Onko sen syytäkään jatkua kuin mitään ei olisi tapahtunut?

Antropologi Miia Halme-Tuomisaaren Kaikki kotona on tarkkanäköisen tutkijan, havainnoijan ja kanssakokijan teos elämästämme maailmassa, jota korona järisytti.

Miia Halme-Tuomisaari on Lundin yliopiston ihmisoikeustutkimuksen lehtori sekä sosiaali- ja kulttuuriantropologian ja kansainvälisen oikeuden dosentti."

Asiasanat: covid, covid-19, korona, koronavirus, poikkeusolot, pandemia, epidemia, kriisi, katastrofi, tarttumataudit, tartuntataudit, arki, arkielämä, eristäytyminen, koronavirukset, pandemiat, poikkeusolo, yhteiskunta, yhteiskunnallinen muutos, vaikutukset, vaikutus, eristys, eristäminen, yksinäisyys, Koronavirus, pandemia, terveys, sairaudet, epidemiologia, virustaudit, tartuntataudit, infektiot, rokotukset, suojautuminen, turvallisuus, terveysohjeet, terveyskäyttäytyminen, karanteeni, eristäytyminen, etätyö, etäopiskelu, etäkokoukset, sosiaalinen eristäytyminen, rajoitukset, liikkumisrajoitukset, matkustusrajoitukset, terveyspalvelut, terveydenhuoltojärjestelmä, terveydenhuollon resurssit, sairaalat, tehohoitokapasiteetti, terveydenhuollon henkilöstö, terveysalan ammattilaiset, terveysviestintä, tiedottaminen, viranomaiset, päätöksenteko, epidemian hallinta, testaus, jäljitys, karanteenimääräykset, hoitokäytännöt, hoivakodit, vanhukset, riskiryhmät, psykologiset vaikutukset, mielenterveys, ahdistus, masennus, yksinäisyys, stressi, terveystottumukset, hygieniakäytännöt, maskin käyttö, käsihygienia, sosiaalinen etäisyys, ravitsemus, liikunta, immuunijärjestelmä, taloudelliset vaikutukset, työttömyys, lomautukset, yritysten konkurssit, talouden elvyttäminen, sosiaaliturva, tukipaketit, kulttuurin vaikutukset, kulttuuritapahtumat, urheilutapahtumat, matkailu, kotimatka, luontomatkailu, teknologian käyttö, etäyhteys, verkkokauppa, ruoan kotiinkuljetus, vapaa-ajan vietto kotona, perhe-elämä, parisuhde, vanhemmuus, kotikoulu, harrastukset kotona, käsityöt, ruoanlaitto, leipominen, lukeminen, elokuvien katsominen, musiikin kuuntelu, terveysoppaat, pandemiakirjallisuus, terveysalan tietokirjat, pandemiasta selviytyminen, pandemian opetukset, terveyskriisit, yhteiskunnan kriisinhallinta

Katso myös muut myynnissä olevat edulliset kirjat ja lehdet!

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


12 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 15.4.2024 18:24
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.