Kuvaus

Mike Pohjola - Sinä vuonna 1918

Valitse puolesi. Sinä vuonna maa oli kylmä ja peittyi paksuun valkoiseen kerrokseen, joka tahrautui veljistä ja siskoista vuotavaan hurmeeseen. Kansassa oli kipeä repeämä. Jokaisen oli valittava puolensa. 

Valitse tarinasi. Millainen olisi sinun tarinasi Suomen itsenäisyyden ensihetkillä? Säilyisikö hyvyytesi vai horjuisiko moraalisi? Kykenisitkö pysymään siviilissä, puolueettomana? Olit mies tai nainen, punainen tai valkoinen, elämän sattumanvaraiset oikut ja silmänräpäyksessä tehdyt valinnat muovaavat tarinaasi eteenpäin.

Valitse kohtalosi. Mike Pohjolan Sinä vuonna 1918 on immersiivinen romaani, joka vie lukijan sisällissodan aikaan, kahtiajakautuneen Suomen raastavimpiin hetkiin. Romaani sisältää miljoonia erilaisia tarinoita yksissä kansissa.

Tarinan pääosassa olet sinä, lukija. Tee valintasi ja lue kohtalosi – ja kun olet kokenut yhden elämäntarinan, uppoa seuraavaan.

Täältä voit ladata kirjan lopussa olevan hahmokuvauslomakkeen.

  • 527 sivua

hakusanoja: valitse oma seikkailusi taistelukirja pelikirja roolipeli seikkailupeli sanapeli tekstiseikkailu point and click epälineaarinen

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 82 vrk 5 h 50 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

43 € Sulkeutuu 82 vrk 5 h 50 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.