Kuvaus

Hyödynnä kritiikki ja villit ideat

"Oletko sinä huipputuloksiin sparraava kilpailukykyagentti?

ROHKEA johtaminen on yhteiskunnallisesti ajankohtaista, koska johtamisen seuraukset ovat globaaleja vaikka työ tehdään paikallisesti. Tämä kirja haastaa johtajat ja esimiehet kysymään ja kyseenalaistamaan - vaatimaan vastauksia. Johtajan on varmistettava, että käytettävissä on riittävästi oikeaa tietoa ja myös hyödynnettävä sitä. Johtamisessa voi onnistua vain, jos tekee aktiivisesti päätöksiä, kantaa vastuun ja saa asioita valmiiksi asti.

Arkisen johtamisen merkitystä ei voi liiaksi korostaa. Esimiestyön elementit, kuten strateginen suunnittelu, tavoiteasetanta, mittaaminen, osaamisen johtaminen ja palautteen antaminen, edellyttävät paneutumista ja suunnitelmallisuutta. Esimiestyön pohdinnan lisäksi kirjassa on »

tehokkaita työkaluja, joiden käyttöönotto ei edellytä investointeja - vain rohkeaa johtajuutta.

Rohkean johtamisen keinoin voidaan varmistaa, että ihmisistä todella tulee yrityksen voimavara ja että työntekijät pystyvät näkemään omistajien visiot ja tulostavoitteet kiinnostavina. Rohkea johtaja tuntee henkilöstönsä osaamispotentiaalin ja on valmis hyödyntämään sekä kritiikin että villit ideat.

Kirjoittaja Minna Isoaho tunnetaan rohkeana johtajana, jonka vankka talousasioiden tuntemus yhdistettynä aktiiviseen arkijohtamiseen tuottaa tulosta ja kilpailukykyä." [takakansi]

 

WSOYpro 2007, 1. painos. Pehmeäkantinen.

 

Hieman kulumaa; ensilehden yläreunassa jälki paperiliittimestä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 21 vrk 22 h 13 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

6 € Sulkeutuu 21 vrk 22 h 13 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.