Kuvaus

Missing In Action Trilogy  -  3 DVD Box


 

Eversti James Braddock (Chuck Norris: Octagon, Delta Force 1-2, Invasion USA) on Vietnamin sodan veteraani. Tuo pahamaineinen, helvetin riivaama taistelija, johon raskaat taistelut, haavoittuneiden tuskanhuudot ja ruumiiden täyttämät viidakot ovat jättäneet ikuiset arvet - ja kuolemattoman palon taistella omien puolesta.

Missing in Action vie Braddockin takaisin Vietnamiin hakemaan yhä kateissa ja vankeina olevia amerikkalaisia sotilaita kotiin. Tehtävä, josta ainoastaan Vietnamin tulihelvetistä selvinnyt yhden miehen armeija voi suoriutua.

Missing in Action 2: The Beginning, menee aikaan ennen ensimmäistä osaa, näyttäen Braddockin oman taistelun ulos vietnamilaisesta sotavankileiristä - sammumattomalla taistelutahdolla ja kylmällä tappajavaistolla, tuhoa vihollisille kylväen.

Braddock: Missing in Action 3:ssa Braddockin on vielä kerran palattava Vietnamin verta vaativiin viidakkoihin, taistelemaan heikompien puolesta, armoa tuntematta. Missing in Action trilogia on taukoamatonta ja puhdasta suoraa toimintaa - kylmää yhden miehen sotaa, joka on taistelukenttänsä tuomari, valamiehistö ja säälimätön pyöveli.

 

Pääosissa: Chuck Norris

 

Valmistusvuosi: 1984-1988

Kesto:  4 tuntia 59 min

Tekstitys:  suomi, ruotsi

R2

K-15

Ruotsi julkaisu

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


29,95 €
Sulkeutuu 90 vrk 16 h 40 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

29,95 € Sulkeutuu 90 vrk 16 h 40 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.