Kuvaus

Vuoden 1995 Morbius.
Tallessa on figuurin takki ja sen saa riisuttua pois.
Jalkojen ja kehon välissä olevat nivelet ovat löystyneet. Figun saa silti seisomaan.


Kun Morbiuksen vasenta jalkaa nostaa ylös ja laskee alas niin aktivoituu morb time-toiminto. Morbiuksesta muuttuu ihmisestä vampyyriksi. Pää pyörii siis ympäri ja puolet päästä on ihmiskasvot ja puolet on vampyyrin kasvot. Lelun virallinen nimi Morbius with Transforming Vampire Action!

Morbiuksen jalkapohjassa lukee (C) 1995 MARVEL TOY BIZ INC.

Maalia on lähtenyt Morbiuksen pepusta eniten ja pepun pinta on myös siitä kohtaa kulunut. Rullalle käärityistä hihoista on maalia kulunut hivenen. Morbiuksen oikean kädessä on muutama pieni hampaanjälki kun muistaakseni kauan sitten kissani halusi ottaa maistiaista vampyyristä.

Figuurin kunto on mielestäni siinä hyvän ja tyydyttävän välillä niin pannaan kunnoksi tyydyttävä. En kehtaa laittaa kuntoluokitukseksi hyvää.
 

 

HOX! HOX! Samalla yhdella postikululla saa postitettua useamman tuotteen. Jos kirjelähetyksissä painorajat ei ylity ja jos suuremmissa pakettilähetyksissä kaikki mahtuu samaan pakettiin. Jos ei mahdu niin yleensä pitää laittaa kirjeissä toinen (2,10e) postimerkki tai paketeissa pitää siirtyä isompaa laatikkoon jolloin pitää ostajan maksaa vain muutama euro lisää jos hän jo kerkesi maksaa pienemmän paketin toimituskulut.

Hakusanoja: Michael Marvel, Morbius the Living Vampire, elävä, vampyyri, 1995, Spider-Man, Animated Series, Toy Biz, Hämähäkkimies, figu, figuuri, pahis, sankari, antisankari leikki lelut figuuri figu lelu spiderman hämis toy figure figu figuuri lelu toys retro vanha morbing morbin morbin' morb masentua going to morb goin it is it's time to morb morbed Morbin' Time toybiz

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 6 vrk 19 h 33 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

13 € Sulkeutuu 6 vrk 19 h 33 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.