Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kuvien siistikuntoinen dvd. Vuokrapoisto. Levyssä on joitain valoa vasten katsottaessa näkyviä hyvin hentoja hiusnaarmuja joilla ei vaikutusta toimivuuteen, tämä on kuitenkin hinnassa huomioituna.

Vakioteksti: Kaikissa myynnissä olevissa elokuvissani on suomenkielinen tekstitys jos ei muuta ole mainittu. Kaikki elokuvat on myös naarmuttomia, jos ei muuta ole mainittu. Pääosin elokuvat on uudenveroisia, laitan kuitenkin pääsääntöisesti kuntoluokaksi hyvän, varmuuden vuoksi.

Nouto onnistuu, tarvittaessa postitan, ostajalle postikulut. Huuda useampi kohde niin säästät postikuluissa. Yhdistelen aina huudot ja esim. 6,90 eur postikululla tuleekin jo peräti 28 kpl normaalipaksuista dvd:tä!

----

Merijalkaväen kersantti James Dunn ( Keenen Ivory Wayans) on syyttömänä vankilassa ja häntä pyydetään eversti Caseyn (Jon Voight) johtamiin erittäin salaisiin joukkoihin. Dunn epäonnistuu ja joutuu itse maalitauluksi. Jahdattuna hänen on käytettävä kaikki sotilaan taitonsa totuuden paljastamiseksi. Tässä adrenaliininkatkuisessa toimintatrillerissä riittää ruutia ja stuntteja, ja mukana ovat Eric Roberts, Paul Sorvino ja tv-sarjasta ”Kova laki” tuttu Jill Hennessy.

Ohjaus
David Hogan

Käsikirjoitus
Keenen Ivory Wayans

Näyttelijät
Keenen Ivory Wayans
Jon Voight
Jill Hennessy
Paul Sorvino

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


1,20 €
Ilmoitus on sulkeutunut 26.5.2024 2:29
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.