Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Uudet nahkaiset Alpinestar moottoripyörähansikkaat. Alpinestars Stella SP-8 V3 -nahkahanska on miesten sport-touring-hanska, jossa on kilpailuvaikutteita. Se on valmistettu vuohennahasta ja keinonahasta, mikä takaa korkean kestävyyden ja hallinnan. Hanskat tarjoavat korkeatasoisen suojan edistyksellisen MotoGP:stä johdetun SP-kaksoistiheyksisen kelluvan rystyssuojan ansiosta. Hanskassa on esimuotoiltu sormirakenne, tarrakiinnitys ranteessa ja uusi anatomisesti profiloitu pitoalue kämmenessä ja peukalossa. Tämä hanska tarjoaa turvallisen, erittäin suorituskykyisen istuvuuden sekä erinomaisen liikkuvuuden ja mukavuuden. Edistyksellinen SP-kaksoistiheyksinen rystyssuoja tarjoaa erinomaisen iskunkestävyyden.
Innovatiivinen mikrokuitu- ja PU-pitoalue on strategisesti sijoitettu kämmenelle ja peukaloon erinomaisen pidon, hallinnan ja kestävyyden takaamiseksi.
Alpinestarsin ainutlaatuinen ergonominen joustava alue kämmenen ja peukalon välillä tarjoaa paremman liikkuvuuden ja herkkyyden.
Alpinestarsin patentoitu kolmannen ja neljännen sormen välinen silta estää saumoja ratkeamisen ja sormien erottumisen.
Ranteessa on joustava muotoilu ja tarrakiinnitys. Koko XXL kämmenen leveys 12,5 cm. ovh 114 e


moottoripyörä  motocross   ajohansakat  sormikkaat  hanskat  ajo  pyörä  mp moottoripyörähansikkaat moottoripyörähanskat
moottoripyöräsormikkaat

(katso myös muut kohteeni, laitetaan samaan lähetykseen)

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


95 €
Ilmoitus on sulkeutunut 22.4.2024 19:10
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.