Kuvaus

MUISTITIKKU USB SEKÄ USB-C liittimillä 32 Gt

Suuri kirjoitusnopeus jopa 50 MB/s ja lukunopeus jopa 100 MB/s.

Toimitetaan kirjeessä (0,00€)1 kpl blankko (ei koko tai muita merkintöjä) muistitikku liittimet USB-C-liitin ja USB 3.0 liitin. Muistitikut on alustettu ja virustarkastettu.

Tämä muistitikku on myös käytettävissä kaikissa älypuhelimissa, jotka ovat yhteensopivia OTG-toiminnon ja tyypin C-liitännän kanssa. Varmista ennen ostamista, että puhelimesi tukee OTG- toimintoa.

Tätä muistitikkua ei voi käyttää iPhone puhelimessa eikä iPad laitteessa.

Tämän muistitikun 32GB USB-aseman oletusmuoto on FAT32.
 

TALLENNUSTILA:

Tallennusmuisti: 32GB (käyttökelpoinen tallennustila 29,1GB ~ 29,5GB).

OHJEET:

Kun käytät asemaa USB A -portin kautta. Siinä on sama käyttötapa kuin muissa tavallisissa USB-asemissa.

Kun käytät asemaa USB C-portin kautta älypuhelimissa tai tableteissa, sinulla on 2 tapaa toimia:

Tapa 1

Liitä USB-muistitikku puhelimeen ja liu'uta sormi alaspäin puhelimen aloitusnäytössä, jolloin ilmoituspaneeli tulee näkyviin.

2. Napauta tietoja, kuten "Yleinen USB-asema", "USB-tallennus" tai "OTG"-ilmoitus, näet joitakin olemassa olevia kansioita.

3. Napsauta kansiota avataksesi tiedostot, valitse tiedostot "Kopioi" tai "Siirrä" haluamaasi kansioon. Pyyhkäise puhelimen aloitusnäytössä alaspäin, jotta ilmoituspaneeli tulee näkyviin, ja palaa "Yleinen USB-asema" -kohtaan, jotta voit poistaa tai poistaa muistitikun.

Tapa 2

Kun olet liittänyt sen puhelimeen, katso puhelimen yläosassa olevaa USB-symbolia, siinä lukee "USB-muisti" liitettynä. Siirry kohtaan "Omat tiedostot" valitaksesi videot, kuvat tai äänet, joissa näet tiedostosi.

2. Napsauta "Kopioi" tai "Siirrä" erottamalla valikko oikeassa yläkulmassa ja siirry sitten kansioon, johon haluat siirtää tiedostosi. Ylä-/alareunassa näet "liitä tähän", kun teet sen, tiedostosi kopioidaan tai siirretään kyseiseen kansioon.

3. Pyyhkäise puhelimen aloitusnäytössä alaspäin, jolloin ilmoituspaneeli tulee esiin ja voit palata "Yleinen USB-asema" -kohtaan ja poistaa tai poistaa muistitikun.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 1 h 30 s
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.