Kuvaus

35 kpl muovisia hahmoja joista suurin osa intiaaneja. 

Ruudukko alustalla on 0.5 x 0.5 cm.

Siistejä 

Sinisissä tummimmissä ajan pölypatinaa eli ovat varmaan 80-luvulta oikealla takana  ja keskimmäinen takarivin sinisistä hahmoista - alustan pohjassa lukee HONG KONG. Keskellä olevalla on varmaan ollut keihäs kädessä kun näyttäisi siltä että käden vierestä on mennyt poikki jotain. Keskellä hieman edelmäpä on turkoosimpi intiaani jolla on kilpi vasemmassa kädessä - sama pohjateksti. 

Oikealla alhaalla olevalla ratsastamaan tarkoitetulla hahmolla on ympärillään jonkin verran ylimääräistä valumuovia jota ei ole koskaan poistettu. keskikohdasta oiekalle on kaksi vaaleammansinistä ratsastamaan tarkoitettua joista jousipyssyllä ampuvan lahkeessa lukee CHINA. Loput siniset ovat sameamman - turkoosimman sinisiä ja niissä on jonkin verran valumuovia eli oletan ettei niillä ole leikitty kun ei ole edes putoillut pois.

Vasemmalla alhaalla on yksi sininen hahmo - sotilas vai poliisi?

Vihreistä vasemmalla on kolme polvillaan ampuvaa intiaania joista yksi on vanhemman oloinen ja toisessa on polven ja osan selkää muovi tummempi - näissä kaikissa lukee pohjassa HONG KONG. Vasemmalla ylhäällä kilpi kädessä seisoo vaaleampi vain yhdellä jalalla ja viereisen molemmat jalat ovat maassa ja sen ohjalla lukee MADE IN CHINA ja sen takana on samansävyinen hahmo jossa sama teksti. Vasemmassa reunassa keskellä sotatanssia tanssivalla on jalusta ja vieressä sama hahmo ilman jalustaa ja siitä taaksepäin keskelle kaksi samansäyistä vaalean vihreää hahmoa intiaanipäähineinen polvillaa ja sarvipäinen seisoo.

Näiden keslellä vaaleanvihreä lännenmies on menettänyt vasemmasta kädestään osan ja hahmossa on paljon valumuovia.

Edessä tummanruskea ja keskellä vaaleankeltainen/beige hahmo ovat ratsastamaan tarkoitettuja ja tuolla vaalealla lukee lahkeessa CHINA.

Kaksi harmaata kovia kokenutta intiaania joista polvillaan olevalta puutuu osa oikeasta kädestä ja jousipyssyn yläosa ja seisovan nuoli on keskelta poikki - tämän pohjassa lukee MADE IN CHINA. Näiden takana polvillaan oleva vaaleanpunainen intiaani.

Keskellä alhaalla punertava hahmo tarkoitettu ratsastamaan, vasemman jalan tappi poikki ja lahkeessa lukee CHINA ja taaempana jalustalla seisovan jalusta on taipunut mutta pysyy pystyssä ja pohjassa lukee MADE IN CHINA.

Oikealle sijoittuvista punaisisat hahmoista ratsastamaan tarkoitetutlta puuttuu jaloista tapit ja aseesta yläosa ja se tuntuu hieman erilaiselta kuin kolme muuta joiden sanoisin olevan näistä vanhimpia ja sieltä 80-luvulta.

Ja sitten on vielä yksi siisti cowboy - lännenmies aseensa kanssa  ruskean oikealla, jopa kaikki sormet tallella!

Tässä päälisin puolin mitä hahmoista osaan kertoa. Katso kuvat tai pyydä lisää tietoa jos ei kuvista selviä. Kuvat kuitenkin kertovat kaikken tarkimmin hahmojen laadun.

****

 keräily , ase , aseet , aseita , jalusta , figuuri , figuureita , figuureja , actionfiguuri , hahmo , sotaleikkeihin , sotaleikit , lännenmies , cowboy, länkkäri , intiaani , intiaanit , intiaaneja , jousipyssy , keihäs , muovinen , retro

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 11 vrk 13 h 52 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

8 € Sulkeutuu 11 vrk 13 h 52 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.