Kuvaus

Kuvien DVD-boksi suomeksi tekstitettynä ja suomikansin

 

Musikaali kokoelma (5DVD) uusi ja muoveissa

Sisältää seuraavat elokuvat:

West Side Story

Kymmenen Oscaria voittanut sykähdyttävä merkkiteos asetti standardit nykymusikaaleille eikä ole kohdannut vertaistaan tänäkään päivänä.

Elokuvan ikivihreä musiikki (mm. Maria, America, Somewhere ja Tonight) yhdessä uraauurtavan koreografian kanssa maalaa Romeon ja Julian traagisen tarinan sijoitettuna 1950-luvun New Yorkin jengisotien aikakaudelle.

Natalie Wood, Richard Beymer, Russ Tamblyn, Rita Moreno ja George Chakiris säkenöivät rooleissaan unohtumattomassa, musikaalisessa mestariteoksessa!

Ohjaus: Jerome Robbins & Robert Wise

Pääosissa: Natalie Wood, Richard Beymer, Russ Tamblyn, Rita Moreno, George Chakiris, Simon Oakland

Valmistusvuosi: 1961

Kesto: 2 h 25 min

___________________________________________________

Sound of Music - laulava Trappin perhe

Nunnanoviisi Maria joutuu jättämään luostarin ja ryhtyy lastenhoitajaksi ankaran kapteeni von Trappin 7-lapsiseen, äidittömään perheeseen. Marian viaton elämänilo muuttaa kuriin ja järjestykseen tottuneen pesueen pian rakkauden ja luovuuden vapauttamaksi joukkioksi.

Lopulta Marian raikas tuulahdus naisellisuutta avaa myös isä-Trappin sydämen, ja pariskunta menee naimisiin. Onnen tielle tulee kuitenkin natsi-Saksan armoton vaino, joka vie koko perheen vaaralliselle pakomatkalle yli Alppien.

Klassisen koko perheen musikaalin päätähtenä näyttelee ja laulaa Julie Andrews. Mukana monia ajattomiksi muuttuneita lauluja, kuten nimikappaleen lisäksi monelle tuttu "Edelweiss". 

Elokuva perustuu Richard Rodgersin ja Oscar Hammersteinin samannimiseen Broadway-musikaaliin, joka puolestaan perustuu tositarinaan itävaltalaisesta von Trappin perheestä.

Sound of Music on edelleen kaikkien aikojen katsotuin ja tunnetuin musikaalielokuva ja yksi kaikkein aikojen katsotuimmista elokuvista.

Ohjaus: Robert Wise

Käsikirjoitus: Ernest Lehman

Pääosissa: Julie Andrews, Christopher Plummer, Richard Haydn, Peggy Wood

Valmistusvuosi: 1965

Kesto: 2 h 47 min

___________________________________________________

Rocky Horror Picture Show

Kaikkien kulttileffojen kulttileffa, The Rocky Horror Picture Show, on äärimmäisen hauska rock-musikaali, jonka tarina etenee erittäin vauhdikkaiden musiikkiesitysten kautta. 

Elokuva on tulvillaan viittauksia ja irvailua vanhoihin kauhu- ja sci-fi -leffoihin unohtamatta Champ-huumoria ja itseirooniaa.

Tähtinä Tim Curry (klassisessa ”gender-bending” -esityksessään), Barry Bostwick ja Oscar-voittaja Susan Sarandon. Tee ”Time-Wrap” ja laula ”Hot Patootie” Meatloafin kanssa uudelleen... ja uudelleen... ja uudelleen... kotona, tai teattereissa.

Ohjaus: Jim Sharman

Pääosissa: Tim Curry, Susan Sarandon, Barry Bostwick, Richard O'Brien, Patricia Quinn, "Little" Nell Campbell, Jonathan Adams, Meat Loaf, Charles Gray

Valmistusvuosi: 1975

Kesto: 1 h 36 min

___________________________________________________

Hair

Hair on energiaa, intohimoa ja koko kansakunnan villinnyttä musiikkia pursuva, viihdyttävä ylistys 1960-luvun myrskyisälle tunnelmalle. 

Oscar-palkitun ohjaaja Milos Formanin loistavasti toteuttama elokuvaversio Broadwayn menestys ilmiöstä sijoittuu musikaalien ehdottomaan kärkeen.

Viaton maalaispoika Claude Bukowski (John Savage) saapuu New Yorkiin värväytyäkseen armeijaan, mutta päätyy keskelle hippi-tapahtumaa Keskuspuistossa ja rakastuu päätä pahkaa kauniiseen Sheilaan (Beverly D'Angelo).

Hippien pasifistinen johtaja, Berger (Treat Williams) saa ylipuhuttua Clauden kuokkimaan yläluokan juhliin vain tunnustaakseen rakkautensa Sheilalle. Tästä alkaa seikkailu, joka vie Clauden vankilan ja Keskuspuiston järven kautta lopulta armeijaan.

Mutta Bergerin viimeinen yritys pelastaa Claude Vietnamilta johtaa eriskummalliseen kohtalonoikkuun... jolla on järkyttävät seuraukset.

Ohjaus: Milos Forman

Pääosissa: John Savage, Treat Williams, Beverly D'Angelo, Annie Golden

Valmistusvuosi: 1979

Kesto: 1 h 55 min

___________________________________________________

Moulin Rouge!

Intohimoinen runoilija rakastuu säkenöivään kurtisaaniin eksoottisessa musikaali- rakkaustarinassa, joka on syntynyt ohjaaja Baz Luhrmannin ("Romeo & Julia") ainutlaatuisen lumoavasta mielikuvituksesta.

Nicole Kidmanin ja Ewan McGregorin häikäisevät roolisuoritukset kiidättävät vauhdikkaan värikästä ja romanttista matkaa tarunomaisen aistillisessa pariisilaisyökerhossa ja sen ympäristössä.

Tämä 8 Oscar-ehdokkuutta ja 2 pystiä napannut henkeäsalpaavan viihdyttävä elokuva sykkii modernin, maailman valloittaneen musiikin tahdissa, luoden elämyksen jota et unohda koskaan!

Ohjaus: Baz Luhrmann  

Pääosissa: Nicole Kidman, Ewan McGregor, John Leguizamo, Jim Broadbent, Richard Roxburgh, Garry McDonald

Valmistusvuosi: 2001

Kesto: 2 h 3 min

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 6 vrk 9 h 43 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

39,90 € Sulkeutuu 6 vrk 9 h 43 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.