Kuvaus

Kuvien Musta Kyy - Sarja 1 Kaikki (DVD)

SUOMIJULKAISU


Alkuperäisnimi: The Black Adder - Series 1



Aikojen alusta lähtien ovat tyylikkäät, kunnolliset ja urheat miehet edesauttaneet Englannin kunniakkaiden perinteiden jatkumista. Mutta on olemassa myös miehiä, kuten Edinburghin herttua Edmund, alias Musta Kyy, kuninkaan kiero, katkera ja ahne poika, jotka ilman mainesanoja saavat epäoikeudenmukaisen paikkansa historiassa...



Sisältää jaksot:



ENNUSTUS (THE FORETELLING): Pimeän keskiajan hernerokkasumusta saapuu yksinäinen ratsastaja, joka on jo hamasta lapsuudestaan asti tunnettu pottakampauksestaan ja naurettavista trikoistaan.

SYNTYNYT KUNINKAAKSI (BORN TO BE KING): Kummallisen muukalaisen tulo saa aikaan juonittelua, petturuutta ja murhia.

ARKKIPIISPA (THE ARCHIBISHOP): Englannissa on kuolleita arkkipiispoja jo ihan liikaa. Edmundilla on ovela suunnitelma raivata pois vaarallisin kilpailijansa, joka on saamassa vapaan (ja tappavan) viran.

ESPANJAN KUNINGATTAREN PARTA (THE QUEEN OF SPAIN'S BEARD): Kuninkaan kansainvälinen kieroilu antaa inhottavalle Edmundille tilaisuuden painaa kalpea ja hikinen kroppansa aitoa prinsessaa vasten.

NOITAJAHTI (WITCHSMELLER PURSUIVANT): Kuninkaalla on masentunut ja sairas olo. Mustan Kyyn sanojen mukaan hänet on noiduttu ja on olemassa (ikävä kyllä) vain yksi mies, joka pystyy manaamaan pirun pois hänestä.

MUSTA SINETTI (THE BLACK SEAL): Yrittäessään osoittautua valtaistuimen arvoiseksi urhea Edmund lähtee etsimään Valtakunnan seitsemää häijyintä miestä.



Ohjaus
Mandie Fletcher

Näyttelijät
Rowan Atkinson



Kesto
175 min

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 61 vrk 1 h 9 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

2 € Sulkeutuu 61 vrk 1 h 9 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.